Διάταξε ΕΔΕ ο Δήμαρχος Ξηρομέρου για το θέμα των τελών ύδρευσης στην Αλυζία.


Στη διενέργεια Ένορκης Διοικιτικής Εξέτασης (ΕΔΕ) προχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Πυθαγόρας Σαμαράς για το θέμα των τελών ύδρευσης στην Αλυζία. Σας παρουσιάζουμε το επίσημο έγγραφο.


9 σχόλια:

  1. Ορθως ο κ. Δήμαρχος διέταξε ΕΔΕ και ηδη μαθαίνουμε και επισημα το ονομα της υπαλλήλου του οποίου γινεται η ΕΔΕ, κάτι βεβαια που ΟΛΟΙ το γνωριζαμε στην " Ιερουσαλήμ " που κατοικούμε, καθως και τον υπάλληλο που θα διενεργησει την ΕΔΕ. Η ΔΙΑΥΓΕΙΑ που αναρτωνται υποχρεωτικα ΟΛΕΣ οι αποφάσεις κάθε δημοτικής αρχής ,σήμερα , δεν αφήνει τίποτα κρυφό υπο τον ήλιον.Εστω και αργα ο κ. Δήμαρχος επραξε το καθηκον του και πρεπει να του το αναγνωρισουμε - προσωπικα ΝΑΙ το επικροτώ - στα θετικά του.
    Λ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο δημαρχε προχωρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ,ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ. ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΙΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟΡΑ.
    Α.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μετα απο 20 μήνες που ανακαλυφτηκε το ελλειμα, επιτελους εδεησαν στο Δημο να κανουν ΕΔΕ. η δικαιολογια της μη υπαρξης εσωτερικου κανονισμου ειναι για γελια και σηκωνει μεχρι και μηνυση για παραβαση καθηκοντος απο μερους της Δημοτικης Αρχης. μη το ξαναπειτε πουθενα αυτο γιατι δειχνει την ανικανοτητα σας και οτι δεν γνωριζεται βασικα πραγματα. εστω και αργα η υποθεση παει πλεον απο τη κανονικη διαδρομη. φροντιστε να μαθετε τη νομοθεσια και οταν προκυπτουν θεματα να ακολουθητε τα προβλεπομενα και οχι να λετε στα δημοτικα συμβουλια νομοθεσιες απο το μυαλο σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΕ ΨΙΦΙΣΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ .ΠΑΡΕ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. na prosekseis omos kati dimarxe. na min ta fortothei ola i ipalilos alla kai oi parapano apo aftin . oi pragmatikoi ypefthinoi.

    Ι.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ατυχής και ζαλισμένος έπεσα σε μια λακκούβα.
    Τι λακκούβα, λακκουβάρα κι όλους τους χωρεί.
    Κόσμος σε απελπισία στη λακκούβα, στη λακκούβα.
    Κάμερες και συνεργεία ώχου τι βουή!

    Έξι-εφτά είναι φτιαγμένοι στη λακκούβα, στη λακκούβα
    και μια θεια μου ερωτευμένη πω-πω τι ντροπή!
    Σε λακκούβα ζοφερή όποιος πέσει πώς να βγει.
    Σε λακκούβα ζοφερή όποιος πέσει πώς να βγει.

    Σύμβουλοι Επικρατείας στη λακκούβα, στη λακκούβα
    κι ο παπάς της ενορίας πω-πω μη μας δει!
    Και τα Σώματα Ασφαλείας με την κλούβα, με την κλούβα.
    Να κι ο Υπουργός Παιδείας ώχου τι ντροπή!

    Μη μου κάνεις τη λαχτάρα, δω και σένα στη λακκούβα.
    Βρε καλώς τον τον Μητσάρα μέσα στην οπή!
    Σε λακκούβα ζοφερή όποιος πέσει πώς να βγει.
    Σε λακκούβα ζοφερή όποιος πέσει πώς να βγει.

    Της ζωής η δυσκολία η λακκούβα, η λακκούβα.
    Του εδάφους ανωμαλία, τρύπα ποταπή.
    Τ' άσπρο λέρωσα μακό μου στη λακκούβα, στη λακκούβα.
    Σκόνισα τον εαυτό μου, ποιος να με σκεφθεί;

    Έχει γούβα σαν την Κούβα στη λακκούβα, στη λακκούβα.
    Όταν πέσεις συλλογιέσαι μπας και σηκωθείς.
    Σε λακκούβα ζοφερή όποιος πέσει πώς να βγει.
    Σε λακκούβα ζοφερή όποιος πέσει πώς να βγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κόσμος δε χρειάζεται ΕΔΕ για να μέθει τι γινόταν στην Αλυζία. Το γνωρίζει και γι αυτό στις προηγούμενες εκλογές δεν ψήφισε Σαμαρά. Απλά καταψήφισε την παράταξη του πρώην δημάρχου που δημιούργησε όλο αυτό το μπάχαλο που γινόταν εκεί και το οποίο δυστυχώς και ο επόμενος που τον διαδέχτηκε το διατήρησε αλώβητο. Γι αυτό λοπόν στις επόμενες εκλογές μαύρο ξανά σε όλους τους πρώην και ας ψάξουμε όλοι μαζί να βρούμε ή στην ανάγκη να δημιουργήσουμε κάτι καινούργιο. Όχι στους ανεπάγγελτους της ζωής και επαγγελματίες της πολιτικής και του δήθεν πολιτιστικού κινήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν βλεπω να βαζει κανεις το ονοματακι του ολο ανωνυμο ομως για να δουμε αν 8α προλαβει να προχωρισει η οχι και ποιος 8α κα8αρισει ποιον!!!αλλα δεν 3ερεις σε αυτα τα κολοχωρια δεν πρεπει να εισαι καλοσ ανθρωπος για να επιβιωσεις πρεπει να εισαι ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ , ΚΤΛ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.