Ενδιαφέρουσα ημερίδα από την «Ένωση Κανδηλιωτών Αθήνας».


Ο δραστήριος Σύλλογος «Ένωση Κανδηλιωτών Αθήνας», με τη συμπαράσταση του Δήμου Ξηρομέρου, διοργανώνει την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 11:00 π.μ., στο Δημοτικό Σχολείο Κανδήλας, την "6η Συνάντηση για την Υγεία".
Μας έχει συνηθίσει η «Ένωση Κανδηλιωτών Αθήνας» στην διοργάνωση τέτοιων ενδιαφερουσών ημερίδων με θέματα υγείας που απασχολούν όλους τους συνανθρώπους μας. Σας προτρέπουμε να παραβρεθείτε και σίγουρα αυτά που θα ακούσετε και θα μάθετε θα είναι πολύ ενδιαφέροντα. Από εμάς καλή επιτυχία στην ημερίδα και καλή δύναμη στους διοργανωτές ώστε πάντα να μπορούν να πραγματοποιούν τέτοιες εκδηλώσεις.

Θέμα ημερίδας: «Προγράμματα αγωγής και προαγωγής υγείας για τις βλαπτικές επιδράσεις του ήλιου σε κατοίκους αγροτικών πληθυσμών».
Θα μιλήσουν οι:
  • Στρατηγός Αλέξανδρος (Καθηγητής Δερματολογίας).
  • Σακουφάκη Μαρία (Επισκέπτρια Υγείας - Διεύθυνση Υγείας - Περιφέρεια Αττικής).

7 σχόλια:

  1. Είναι αξιέπαινη αυτή η προσπάθεια συνδημοτών μας για την ενημέρωση σε θέματα υγείας. Όμως η ίδια η δημοτική αρχή, αμαυρώνει κάθε προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος, και ο κάθε σύλλογος.Από την στιγμή που η δημοτική αρχή ενάντια στο συλλογικό συμφέρων, δυστυχώς, όχι μόνο δεν αποτρέπει αλλά υποθάλπει τις ληστρικές επιθέσεις που έγιναν πέρυσι κατά των περιουσιών των κατοίκων της περιοχής μας. Δεν θέλω να πιστεύω ότι αυτός ο χειμώνας θα είναι πολύ κρύος. Με την τιμή που έχει το πετρέλαιο θέρμανσης πραγματικά θα μείνω έκπληκτος αν μείνει έστω και μια ρίζα ελιάς στον κάμπο από την στιγμή που όλα θα είναι με τις ευλογίες της δημοτικής αρχής. Εύχομαι στο σύλλογο να συνεχίσει την αξιέπαινη προσπάθεια του, μιας και δραστηριότητες σαν και αυτή προωθούν την συλλογικότητα, και όχι το πλιάτσικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε Βασιλη τοσες μερες ειναι υπο ΚΑΤΑΛΗΨΗ το λυκειο Μυτικα και δεν αναφερεις τιποτα. Γιατι?
    Μηπως να μην στεναχωρησεις τους συναδελφους σου καθηγητες που καθε μερα ξεχυνονται στα μαγαζια και πινουν ουζα και τους ειρωνευονται οι κατοικοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου όπως ξέρεις μένω και εργάζομαι στο Αγρίνιο και δεν μπορώ να ξέρω οποιαδήποτε στιγμή τι γίνεται στο Μύτικα ή οπουδήποτε αλλού. Το blog το έχω πει επανειλημμένα ότι το γράφετε εσείς και όχι εγώ. Για την κατάληψη το μαθαίνω τώρα από εσένα και θα το βάλω. Ας μου έστελνες ένα e-mail ή ένα τηλέφωνο και αμέσως θα το αναρτούσα. Τώρα για το θέμα των καταλήψεων που ανοίγεις άμα νομίζεις ότι είναι θέμα των καθηγητών να κάνουν ντου και να ανακαταλάβουν το σχολείο, δηλαδή να συγκρουστούν με τους μαθητές τους είσαι πολύ λάθος. Ο σύλλογος γονέων που είναι;;; Σου αναφέρω πραγματικό περιστατικό. Στο 5ο Γυμνάσιο Αγρινίου, πριν κάποιες ημέρες, που ο σύλλογος γονέων λειτουργεί εντός μίας ώρας με την παρουσία πολλών γονέων έληξε την κατάληψη, εντός μίας ώρας! Δηλαδή τα παιδιά μας κάνουν κατάληψη και έχουμε απαίτηση από το καθηγητή που είναι εργαζόμενος να συγκρουστεί μαζί τους και εμείς να καθόμαστε σπίτι μας και να κριτικάρουμε τους καθηγητές που δεν μπορούν να προσέλθουν στον εργασιακό τους χώρο να δουλέψουν;;; Θα το αναρτήσω για την κατάληψη σύντομα.

      Φιλικά.

      Διαγραφή
    2. Basil thanks for the upload.

      Διαγραφή
  3. Όμως η ίδια η δημοτική αρχή, αμαυρώνει κάθε προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος, και ο κάθε σύλλογος"

    Απο που το βγάλατε αυτο το συμπέρασμα αγαπητέ φίλε???? αν διαβάσατε καλά, και όπως πολύ σωστά έγραψε ο bloger, η ημερίδα διοργανώνεται με την συμπαράσταση του Δήμου Ξηρομέρου. Άλλωστε αν κοιτάξετε προσεκτικά την αφίσα δίπλα απο "Ένωση Κανδηλιωτων Αθήνας" γράφει "ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ". Ο Δήμος λοιπόν ΟΧΙ μονο δεν αμαυρώνει τέτοιες προσπάθειες αλλά τις στηρίζει στην πράξη. Αυτα προς αποκατάσταση της αλήθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πράγματι ο Σύλλογος της Καντήλας με εδρα την Αθηνα σταθερα και επι χρόνια πραγματοποιεί εκδηλώσεις - ημερίδες και αντέχει ακομα , οταν Σύλλογοι που πρωτοξεκιμησαν μαζι και με την Καντήλα τη δεκαετία του 1980 , σήμερα ήδη έχουν αναστηλει τις δραστηριότητες τους ή έχουν κλησει απο χρόνια. Η Καντήλα κρατάει γερά και φυσικα γιαυτο αξιζουν συγχαρητηρια στους συντελεστες του Συλλόγου που εχουν το κουραγιο να ασχολουνται ακομα και ιδιαιτερα στο Βασίλη το Μουρκουση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.