Τέλος στη ταλαιπωρία των φορολογουμένων δημοτών του, προσπαθεί να βάλει ο Δήμος Ξηρομέρου.


Κύριοι Υπουργοί.
Κύριοι Βουλευτές.
Μετά την κατάργηση της Δ.Ο.Υ. Αστακού υποχρεούνται οι Δημότες του Δήμου Ξηρομέρου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν προς φορολογικές τους υποθέσεις, να μετακινούνται στην πόλη του Αγρινίου διανύοντας απόσταση εξήντα (60) χιλιομέτρων και πλέον σε κακοτράχαλο δρόμο γεγονός δαπανηρό και χρονοβόρο.
Με την υπ΄αριθ. 168/28.11.2011 απόφαση του, περί «Διάθεση χώρου για παροχή - κάλυψη αναγκών Δ.Ο.Υ. για εξυπηρέτηση του κοινού», το Δημοτικό μας Συμβούλιο ομόφωνα διέθεσε χώρο, χωρίς μίσθωμα, στο Δημοτικό Κατάστημα στον Αστακό και συγκεκριμένα στο Γραφείο όπου στεγάζεται το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στο ισόγειο του κτιρίου, όπου ο χώρος είναι επαρκής και είναι πλήρης μέσων για την υποστήριξη των υπαλλήλων της πρώην Δ.Ο.Υ.
Για τους ανωτέρω λόγους παρακαλούμε όπως εντάξετε τον Δήμο Ξηρομέρου στους Δήμους όπου θα ιδρυθούν και λειτουργήσουν Κέντρα Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (Κ.Ε.Φ.) προς όφελος των Δημοτών μας. 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

3 σχόλια:

  1. Να και κάτι πρακτικό με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας του Δημότη. Στα σωστά να λέμε μπράβο... Μπράβο λοιπόν και μακάρι να γίνει. Κυνηγήστε το και μην μένετε μόνο στην απόφαση. Στα λάθος θα σας καταχεριάζουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να και κάτι καλό. Πολύ σωστή κίνηση. Διεκδικήστε να παραμείνουν - επιστρέψουν έστω κάποια τμήματα στον Αστακό και πιέστε για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των υπόλοιπων τμημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙαφωνω με τους δυο προηγουμενους φιλους. Για δυο λογους ουσιαστικους.
    1) Τοσα χρονια μυτικιωτες,καντηλιωτες, καλαμισανοι που κανουν χιλιομετρα και ξοδεουν μια ολοκληρη μερα για τη Βονιτσα και Λευκαδα, δεν εχουν ψυχη? Οι αστακιωτες δε θελουν να ξεβολευτουνε.
    2)οι υπαλληλοι δεν θελουν και αυτοι να ξεβολευτουνε και βοηθουντε απο τοπικους παραγοντες για ψηφοθηρια .δες δημαρχους, αντιδημαρχους, συνδικαλιστες κλπ.
    Δλδ δε θελουν να αλαξει τιποτα.!
    Δεν εχετε ακουσει οτι η επαφη πολιτη με εφοριακους πρεπει να παψει. Αυτο θελουν να σταματησουν
    Μα κυριε αντιδημαρχε δε ξερεις οτι με την ηλεκρονικη εφαρμογη δε θα χρειαζεται να πηγαινουμε στη εφορια οπου και να βρισκεται αυτη? ετσι γινεται στο πολιτισμο.αρα δεν χρειαζονται.
    Να κανουμε θελετε τοτε μια εφορια η γραφειο σε καθε χωριο νανε ολοι ευτυχισμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.