Ευχαριστήρια επιστολή Προέδρου Τ.Κ. Μύτικα.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια το συντοπίτη μας και Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Αιτ/νίας κ. Πάνο Παπαδόπουλο, για την ευγενική του προσφορά στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα από τη προσωπική του συλλογή βιβλίων.
Πρόκειται για μία σπάνια συλλογή η οποία αποτελείται από περίπου δύο χιλιάδες βιβλία ενημερωτικού, λογοτεχνικού περιεχομένου κ.α., που εμπλουτίζει τη βιβλιοθήκη του Πνευματικού Κέντρου Μύτικα και αυξάνει τη δυνατότητα δανεισμού βιβλίων της σε όποιον επιθυμεί.
Τέτοιες ενέργειες-πρωτοβουλίες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και όλοι μας πρέπει να τις επικροτούμε τις λίγες φορές που αυτές πραγματοποιούνται.

Τζάλας Κωνσταντίνος

Πρόεδρος Τ.Κ. Μύτικα

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.