Αλυζιακός: Με το βλέμμα στη κορυφή. Φωτογραφίες και βίντεο από τη μεγάλη νίκη.


Μια πανάξια και παλικαρίσια νίκη σημείωσε χτες Κυριακή 4/11 ο Αλυζιακός Μύτικα στα Όχθια. Επικράτησε 0-2 του Πανοχθιακού και τον έπιασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στον 3ο όμιλο της Β΄ ΕΠΣΝΑ.
Το παιχνίδι αναμενόταν και τελικά ήταν πολύ δυνατό, μιας και οι δύο ομάδες βρίσκονται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και έχουν βλέψεις για άνοδο στην Α' ΕΠΣΝΑ.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Αλυζιακός πατώντας καλύτερα στο γήπεδο απειλούσε χωρίς όμως να βγάλει κάποια μεγάλη φάση. Ταυτόχρονα η ομάδα μας, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, κρατούσε άνετα σε απόσταση τους παίκτες της αντιπάλου ομάδας.



Στο 35ο λεπτό, έπειτα από έξοχη ατομική προσπάθεια του Σωτήρη Αποστολάκη, η ομάδα μας άνοιξε το σκορ και πάγωσε το γήπεδο στο οποίο βρίσκονταν πολλοί φίλαθλοι του Πανοχθιακού. Το έβδομο γκολ για το Σωτήρη, αν και σέντερ μπακ και η απ' ευθείας σύνδεση με τα αντίπαλα τέρματα συνεχίζεται.


Στο 44ο λεπτό έγινε η φάση του αγώνα. Σε φάση μέσα στη περιοχή του Αλυζιακού και με το παίκτη του Πανοχθιακού Ασβεστόπουλο έτοιμο να σκοράρει, ο παίκτης της ομάδας μας Κατσαμπίρης με ένα εκπληκτικό τάκλιν στην μπάλα, πήρε όπως λέμε την μπουκιά από το στόμα του επιθετικού. Στην ίδια φάση η μπάλα πήγε στον τερματοφύλακα μας τον Βασίλη Σακουφάκη, ο οποίος πολύ έξυπνα έπαιξε πολύ γρήγορα την μπάλα, με αποτέλεσμα να βγει φοβερή αντεπίθεση και ο Άρης Αποστολάκης να κάνει το 0-2. Οικογενειακή υπόθεση λοιπόν τα γκολ της ομάδας μας.
Οι παίκτες των γηπεδούχων έμειναν να διαμαρτύρονται για πέναλτι εντονότατα, όμως δεν έχουν δίκιο γιατί η φάση ήταν καθαρή, τάκλιν στην μπάλα. Σε αυτό το σημείο με τις έντονες διαμαρτυρίες είχαμε και αποβολή του αρχηγού της ομάδας του Πανοχθιακού με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η ένταση μεταφέρθηκε και στην εξέδρα όπου οι διαμαρτυρίες ήταν πολλές.


Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε από εκεί που σταμάτησε το πρώτο. Οι γηπεδούχοι είχαν μείνει στη φάση του 44ου λεπτού και στην υποτιθέμενη αδικία και δεν είχαν το μυαλό τους πως να παίξουν την μπάλα τους και να προσπαθήσουν να ανατρέψουν το σκορ. Αποτέλεσμα πολλά νεύρα, δυνατά έως και αντιαθλητικά μαρκαρίσματα και άλλες δύο απ' ευθείας αποβολές. Κρίμα, πραγματικά κρίμα, ακόμα και να είχαν αδικηθεί δεν θα έπρεπε να μείνουν εκεί, αλλά να προσπαθήσουν όσο μπορούν για το υπόλοιπο του αγώνα. Το ίδιο λάθος έκανε και η δικιά μας ομάδα σε περυσινό αγώνα με το Παναιτώλιο και το αποτέλεσμα ήταν τιμωρίες των παικτών μας και της ομάδας μας. Δείτε εδώ την θέση που πήραμε τότε, όπου στην θέση του «αδικημένου» ήταν η δικιά μας ομάδα. Το νόημα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου είναι η χαρά του παιχνιδιού και τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι, αν και η άποψη μας είναι ότι ήταν ένα καθαρό τάκλιν στην μπάλα και τίποτα δεν δικαιολογεί να χαλά ένα παιχνίδι από μία φάση. Το βίντεο δείχνει καθαρά ότι ο παίκτης του Αλυζιακού πάει και βρίσκει τη μπάλα. Δεν έπρεπε λοιπόν να γίνουν όλα αυτά τα πράγματα στο παιχνίδι. Η ομάδα του Πανοχθιακού είναι μία πολύ καλή ομάδα, που ξέρει να παίζει σωστή μπάλα και άξια βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Οι φωτογραφίες και το βίντεο είναι από το πολύ ωραίο Blog της ομάδας του Πανοχθιακού http://panoxthiakos1983.blogspot.gr/
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

5 σχόλια:

  1. Η ουσία και το νόημα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αναζητείτε....... Κρίμα.... Η Ένωση θα πρέπει να λάβει κάποιες πρωτοβουλίες προς αυτή τη κατεύθυνση. Μάλλον θα πρέπει να κάνει κάποια εντατικά μαθήματα σε όλους όσους εμπλέκονται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας. είναι αλήθεια ότι η ομάδα του Πανοχθιακού δεν έχει δώσει στο παρελθόν δικαιώματα. Μάλλον ήταν μία άτυχη στιγμή τους όπως και του Αλυζιακού πέρισυ. Υπάρχουν όμως «ομάδες» στο νομό που πραγματικά είναι χουλιγκάνικες από πάνω ως κάτω. Σε αυτές η Ένωση πρέπει να είναι αμείλικτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και όμως η ομάδα του πανοχθιακού ήταν ερηστική απο το πρωτο λεπτό του παιχνιδιού!!!με το πρώτο σφυριγμα του διαιτητη κ. Λιόνα που δεν τους άρεσε άρχισαν τους ''χουλιγκανισμούς'' (κλωτσιές, αγκωνιές, βρισιές) αλλά στο τέλος πήραν αυτό που άξιζαν!!!

      Ποδοσφαιριστής του Αλυζιακού!!!

      Διαγραφή
  2. Kala ta les aderfe. Tous kerdizetai kai aksizetai sygxaritiria.! Eiste magkes. Ston deutero gyro 4ara. Pes poios eisai. Oloi sestirizoume ki egw akoma poio poly. Lygonos Nikos.(Karipis)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά μπράβο σας, προχωράτε καλά, μην ακούτε και μην λαμβάνετε υπόψην σας αρνητικά σχόλια. Είστε καλοί και δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.