Κάλεσμα κτηνοτρόφων Δ.Ε. Αλυζίας.


Άλλαξε η ημερομηνία της ενημέρωσης των κτηνοτρόφων και από Δευτέρα 19/11/2012, έγινε Τετάρτη 21/11/2012, λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων των αρμοδίων υπαλλήλων κτηνιάτρων.

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΛΥΖΙΑΣ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Τετάρτη 21/11/2012 και ώρα 11:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Γρηγόρης Μακρυγιώργος» του Δημοτικού Σχολείου Κανδήλας, θα γίνει ενημέρωση των κτηνοτρόφων για το νέου τύπου «Μητρώο Εκμετάλλευσης Αιγοπροβάτων» από τον κτηνίατρο κ. Νικολόπουλο Στέφανο του κτηνιατρείου Κατούνας. 
Η παρουσία όλων των κτηνοτρόφων κρίνεται απαραίτητη.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.