Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Αστακού, ενημερώνει για θέματα του σχολικού κτιρίου.Την 18/11/2012 πραγματοποιήθηκαν εκλογές του Συλλόγου και αναδείχθηκε και το νέο διοικητικό συμβούλιο. Αφού ενημερωθήκαμε για τα προβλήματα  του σχολείου, πολλά από τα οποία χρονίζουν, αμέσως τα γνωστοποιήσαμε στον Δήμο Ξηρομέρου, κάτι το οποίο είχε κάνει και το 15μελές μαθητικό συμβούλιο κάνοντας  συγχρόνως  και διήμερη κατάληψη στις αρχές του σχολικού έτους.

Τα ποιο σοβαρά προβλήματα που επισημάνθηκαν είναι:
  • Σε ορισμένες τάξεις του σχολείου η στέγη έχει πρόβλημα με αποτέλεσμα να γεμίζει νερό τις βροχερές μέρες.
  • Τουαλέτες βρώμικες.
  • Ανεπαρκής θέρμανση.
  • Μη ασφαλής κάλυψη σε κάποια σημεία κ.τ.λ.

Επειδή διαπιστώνουμε αδιαφορία από τους υπεύθυνους για την επίλυση των προβλημάτων, θεωρούμε ότι εμείς δεν πρέπει να επιτρέψουμε στους μαθητές να βρίσκονται σε κτήριο που δεν τηρούνται οι κανόνες υγιεινής – ασφαλείας μαθητών και θέρμανσης. 
Για τους παραπάνω λόγους και με την  σύμφωνη γνώμη των γονέων αποφασίσαμε ότι ,εφόσον δεν λυθούν άμεσα τα προβλήματα να γίνει με τους μαθητές διαμαρτυρία στο Δήμο καθώς επίσης και έγγραφο στην Δ/νση υγιεινής για το αν πληρούν οι τουαλέτες τους κανόνες υγιεινής. Ζητούμε από όλους την υποστήριξη σας.

Υ.Γ. Την ημέρα που δόθηκε η βαθμολόγια των μαθητών, στο τμήμα Α3 έπεσε κατά την διάρκεια του μαθήματος η πίνακας, ενδεικτικό των προβλημάτων που ανακύπτουν, πολλά εκ των οποίων έχουν σχέση με την παλαιότητα του σχολικού κτιρίου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.