Μάκης Βότσης: «Προσοχή στο νερό…»


Για πλημμέλειες, από πλευράς δημοτικής αρχής, στο θέμα της ύδρευσης του Δήμου Ξηρομέρου, μιλάει ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Μάκης Βότσης.
Πρωτεύον ζήτημα για την ασφάλεια των κατοίκων είναι η περίφραξη των δεξαμενών και των αντλιοστασίων ύδρευσης που σήμερα βρίσκονται στο έλεος του οποιουδήποτε αποφασίσει να κάνει μια δολιοφθορά σε βάρος των πολιτών.
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βότσης μιλώντας στο AIXMH Radio, με την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί σήμερα μπορεί ο καθένας να έχει πρόσβαση στο νερό που πίνουν οι πολίτες και να κάνει οποιουδήποτε είδους δολιοφθορά θελήσει.
Επίσης εξέφρασε και τις αμφιβολίες του για το κατά πόσο γίνεται η σωστή χλωρίωση στο νερό και κατά πόσο είναι αξιόπιστα τα αποτελέσματα των αναλύσεων που γίνονται από την ιδιωτική εταιρία στην οποία η δημοτική αρχή έχει αναθέσει το έργο αυτό.
Τα τελευταία επίσημα αποτελέσματα που τέθηκαν υπόψη του κ. Βότση δείχνουν ότι το νερό είναι ακατάλληλο προς πόση σε κάποιες από τις Τοπικές Κοινότητες. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έχει θέσει το θέμα κατ’ επανάληψη στη δημοτική αρχή, όμως δεν έχει υπάρξει καμιά εξέλιξη προς τη θετική κατεύθυνση.

3 σχόλια:

 1. Στο θέμα του νερού η δημοτική αρχή παίρνει βαθμό κάτω από τη βάση από όλους τους δημότες. Μόνο να θυμηθούμε τις απ' ευθείας αναθέσεις για καθαρισμό δεξαμενών και τις δεξαμενές πέρυσι το Πάσχα να βρίσκονται τελικά ακαθάριστες φτάνει για να είμαστε πολύ δυσαρεστημένοι (τι κοροιδία και αυτό). Όλοι θυμόμαστε την ομολογία του Φώτη Λιβάνη για την ελλιπή αντιμετώπιση εκ μέρους της δημοτικής αρχής.
  Το κακό είναι ότι βλέπουμε ακόμα και σήμερα αυτή η αμέλια εκ μέρους του Δήμου να συνεχίζεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το πρόβλημα αγαπητοί μου δεν είναι μονον αυτό , αλλα κυρίως , το γεγονός οτι: ΟΛΑ σχεδόν τα χωριά του Δήμου μας πίνουν Χειμώνα- Καλοκαίρι νερό απ΄τα βυτία της Κορπής.Και τούτο φοβάμαι οτι δεν πρόκειται να το αλλάξει κανείς....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Νερό...πολύτιμο αγαθό... ποιος από αυτούς που ψηφίσαμε (που να μου κοβότανε το χέρι) θα ασχοληθεί αλήθεια με τις δεξαμενές τώρα; έχουν σοβαρότερα πράγματα να κάνουν!!!!!! Αλήθεια ο Δήμαρχός μας πίνει νερό από την βρύση; ή μήπως από την ΚΟΡΠΗ;
  πα..πα..πα... Κορπή; κουραστικό, μπουκάλες... άστο, μάλλον εμφιαλωμένο.
  Πραγματικά κύριοι (οι του Δήμου) είστε για κλάματα - όχι για γέλια γιατί τότε θα διασκεδάζαμε κιόλας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.