Δεντροφύτευση στο Αρχοντοχώρι από νέους ανθρώπους που αγαπούν το τόπο τους.


Παραμονή Χριστουγέννων και οι νέοι του Αρχοντοχωρίου, με μεγάλο ενθουσιασμό πραγματοποίησαν δεντροφύτευση στο Δημοτικό Σχολείο και την παιδική χαρά του χωριού τους. Φυτεύτηκαν περίπου 120 δενδρύλλια (πεύκα, αριές, δάφνες, κυπαρίσσια), που παραχωρήθηκαν από το Δήμο Ξηρομέρου.
Σημαντική ήταν η βοήθεια του Προέδρου της κοινότητας Γιώργου Λιοντάκη, που υποσχέθηκε τη αμέριστη στήριξη του σε μελλοντικές δράσεις που θα έχουν σκοπό την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής του χωριού μας.
Από εμάς ένα μεγάλο μπράβο σε όλους και όλες όσες συμμετείχαν. Ανάλογη δεντροφύτευση έγινε και στο Μύτικα και θα σας ενημερώσουμε σύντομα με σχετική μας ανάρτηση.


1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.