Αρχαιρεσίες στο νεοϊδρυθέντα Ναυτικό Όμιλο Αστακού.


Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ με την υπ΄ αριθμ. 17/2012 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Μεσολογγίου, έλαβε και τυπικά πλέον νομική υπόσταση. Τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η διαδικασία των δημοσιεύσεων. Στην πρόσφατη συνεδρίαση της Προσωρινής Διοίκησης του Ομίλου, αποφασίστηκε η διαδικασία έναρξης των αρχαιρεσιών των καταστατικών οργάνων του Ομίλου.
Ημερομηνία της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής, της Πειθαρχικής Επιτροπής και των Εφόρων ορίστηκε η 20η Ιανουαρίου 2013, ημέρα Κυριακή και από ώρα 11:00 π.μ. έως 01:00 μ.μ.


Η υπ' αριθμ. 17/2012 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Μεσολογγίου.

Στην διαδικασία αυτή μπορούν να πάρουν μέρος τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Ομίλου τα οποία θα πρέπει να έχουν εγγραφεί έως την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 08:00 μ.μ. Μέχρι την ίδια ημέρα (13/01/2013) και ώρα 08:00 μ.μ., θα τεθούν οι υποψηφιότητες. Για την εκλογή κάθε οργάνου θα συνταχθεί ενιαίο ψηφοδέλτιο ξεχωριστά το οποίο θα περιλαμβάνει αλφαβητικά τα ονόματα των υποψηφίων. 
Για εγγραφές μελών μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα: 6945915846 και 6972333505


Εκ της Προσωρινής Διοίκησης 

Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γενικός Γραμματέας
Απόστολος Ν. Πανταζής                                           Αλέξανδρος Κ. Φραίμης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.