Πάνος Παπαδόπουλος: κ. Αγγελάκα οι ευθύνες του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλ/νίας είναι το πρόσχημα. Η ουσία είναι ότι δεν επιθυμείτε επαναδημοπράτηση της Μαρίνας και την πάτε για ξεπούλημα.


Αναφορικά με τις δηλώσεις του κ. Αγγελάκα, Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίου, στον Ραδιοφωνικό Σταθμό COSMOS FM του Αγρινίου για την επιμονή του στην παραίτηση των μελών της Λιμενικής Επιτροπής Αιτωλ/νίας – η οποία δεν έγινε αποδεκτή ομόφωνα απ’ όλα τα μέλη της Λιμενικής Επιτροπής – λόγω ευθυνών που αποδίδονται τα τελευταία 4 χρόνια στις Λιμενικές Επιτροπές σχετικά με τη λειτουργία της Μαρίνας στο Μεσολόγγι, έχω να δηλώσω τα εξής:
α) Όπως πολύ καλά γνωρίζει ο κ. Αγγελάκας το πρόβλημα είναι επιχειρησιακό, λόγω οξύτατης αντιδικίας του Έλληνα και του Ολλανδού μετόχου που βρίσκονται σε τροχιά αλληλοεξόντωσης, παρά τις δικές μας προσπάθειες για την εξεύρεση λύσης.
β) Η σύμβαση της Μαρίνας φέρει την υπογραφή του τότε Υπουργού Τουρισμού και της αναδόχου εταιρείας ΜΑΡΙΝΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Α.Ε. στις 3-3-2009 και δεν υπογράφεται απ’ το Λιμενικό Ταμείο Αιτωλ/νίας. Κατ’ επέκταση ο αρμόδιος Υπουργός πρέπει να προχωρήσει στη λύση της σύμβασης.
γ) Στο Λιμενικό Ταμείο ακόμα και σήμερα τυπικά δεν έχει παραχωρηθεί το 5% των μετοχών που προβλέπονταν στους όρους δημοπράτησης. Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε τα σχετικά έγγραφα.
Τα ερωτήματα λοιπόν για μας παραμένουν και ζητούν απάντηση.
1. Επιδιώκετε κ. Γενικέ με πρόσχημα τυχόν ευθύνες του Λιμενικού Ταμείου και σε συνδυασμό με την αντιδικία των μετόχων να μην πάμε σε νέα δημοπρασία όπως ζητά το Λιμενικό Ταμείο και ο Δήμος ούτως ώστε να δώσετε τον Τουριστικό Λιμένα κοψοχρονιά στο Ταμείο Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας (ΤΑΙΠΕΔ) για εκποίηση; Αν ναι πείτε το μας να το ξέρουμε. Εξάλλου οι Τούρκοι επενδυτές καραδοκούν…
2. Σας ενοχλεί η σθεναρή στάση της Λιμενικής Επιτροπής για την τήρηση της νομιμότητας; Γιατί θέλετε να την καταργήσετε δίκην πράξεως νομοθετικού περιεχομένου;
3. Σας ενοχλεί ιδιαίτερα η πολιτική μου τοποθέτηση αγνοώντας στοιχειωδώς τους κανόνες της δημοκρατικής τάξης και λειτουργίας;
Εν πάσει περιπτώσει στις στρατιές των φιλικών προς εσάς πολιτικών προσώπων που έχετε δώσει υποσχέσεις προσέξτε μην διαψευσθούν από ενδεχόμενες προσδοκίες που τους έχετε καλλιεργήσει και στο τέλος αλληλοεξοντωθούν… Εξάλλου μόνο 3 από τα 9 μέλη της Λιμενικής Επιτροπής έχετε δικαίωμα να διορίσετε εάν και εφόσον βέβαια αυτά παραιτηθούν, πράγμα το οποίο δεν έχουν πράξει με πρόσφατη ομόφωνη απόφασή τους.

Ο Πρόεδρος 

Πάνος Παπαδόπουλος 

1 σχόλιο:

  1. Συντροφε Πανο εσυ ενδιαφαιρεσαι για το προεδριλικι. Καλα κανουν και θελουν να τη πουλησουν.Τοσο καιρο με τη σοβιετια αλα γκρεκα καλα περασατε ολοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.