Απαντητική επιστολή της αστυνομικής διεύθυνσης Ακαρνανίας για το θέμα της ελλιπούς αστυνόμευσης στη περιοχή μας.


Σας παρουσιάζουμε την απάντηση από την αστυνομική Δ/νση Ακαρνανίας, στην ανοικτή επιστολή διαμαρτυρίας, για την ελλειπή αστυνόμευση της Δ.Ε. Αλυζίας, που απέστειλαν οι Πρόεδροι των Τ.Κ. της Δ.Ε. Αλυζίας στις 11/12/2012 (δείτε εδώ). Έχει ενδιαφέρον. Δείτε την παρακάτω:

10 σχόλια:

  1. Ο Αστ.Σταθμός Μύτικα είναι επανδρωμένος με ένα Αστυνομικό; από πότε; γιατί σαν Μυτικιώτες όλοι ξέρουμε ότι είναι κλειστός.
    κ.κ.αρμόδιοι το έγγραφό σας εμπαίζει τον κόσμο της Αλυζίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μονο απο αυτο καταλαβαινει κποιος ποσο σοβαρα πηραν την επιστολη των προεδρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποιος θα έπρεπε να τον ενημερώσει ό,τι δεν ισχύει αυτό που αναφέρει για το Α.Τ. Μύτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα χαρτια ισχυει. Οι προεδροι να μην σταματησουν την προσπαθεια. Το καλοκαιρι τουλαχιστον να υπαρχει αστυνομευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Η ΑΛΛΟΝ. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μετα απο αυτη την απαραδεκτη και ολο ψεματα απαντηση του αστυνομικου διευθηντη εχω να καταθεσω τα κατωτερω,αν ειμουν προεδρος σε ενα απο τα ανωτερω χωρια(ειμε κατοικος σε ενα απο αυτα) χωρις καμια σκεψη και συμβουλη απο αλλους θα του εκανα μηνυση για ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ στον κ.εισαγγελεα με κοινοποιηση στονκ.αργηγο της ελληνικης αστυνομιας και λοιπες υπηερεσιες περιφερεια δυτικης ελλαδας κ.τ.λ.για να τον εχουν υπ' ο'ψιν για της επερχομενες κρισεις για προαγωγη.προσωπικα πιστευω πως δεν ξερει που πεφτει η περιοχη της αλυζιας,και ουτε εχει ερθει ποτε του οσο καιρο υπηρετει στο αγρινιο,γιατι αν θα ερχοτανε θα πηγαινε στον αστυνομικο σταθμο μυτικα και θα εβλεπε οτι το κτιριο υπαρχει αλλα αστυνομικος δεν υπαρχει μεσα γιατι τους εχουν περει εδω και κατι χρονια πριν και ξεχασανε την πινακιδα στο κτιριο.εφ<οσον ο σταθμος δεν εχει κλειση κ.δ/ντα ειστε υποχρεωμενος απο τον νομο να επανδρωσετε τον αστυνομικο σταθμο τουλαχιστον με εναν αρχιφυλακα και δυο αστυφυλακες.δεν πειραζει βγαλτε και κανεναν απο τα γραφεια σας και αν παλι δεν βγαινουν να επανδρωσετε τον σταθμο να ερχεστε εσεις τα σαβατοκυριακα για αυτο σας πληρωνουμε για να μπερεσουμε και εμεις να κοιμηθουμε κανενα βραδυ γιατι τωρα δεν κοιμομαστε απο τον φοβο οτι το επομενο βραδυ θα ερθουν στο σπιτι μας οι παρανομοι γιατι ξερουν οτιεσεις μια δουλεια ξερετε να κανετε καλα.ΜΕ ΤΑ ΝΤΖΙΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βάλε για πρόεδρος φίλε 7.47 να δούμε άσπρη μέρα στο Μύτικα! Βάλε όμως και το όνομά σου για να ξέρουμε ι θα ψηφίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κ. διεθυντα

    μα φερετε πισω τους αστυνομικους που υπηρετουν στα γραφεια των πολιτικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.