Προς νομιμοποίηση τρεις γεωτρήσεις στην Αλυζία.


Όλοι γνωρίζουμε ότι η περιοχή της Αλυζίας, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, παρουσιάζει πρόβλημα επάρκειας νερού και ειδικά στο Αρχοντοχώρι το πρόβλημα είναι δραματικό. Πρόσφατο είναι το περασμένο καλοκαίρι, όπου στο Αρχοντοχώρι έκαναν το σταυρό τους αν έβλεπαν νερό και αυτό γινόταν μόνο σε ορισμένα σημεία του οικισμού.

Λύση στο πρόβλημα θα είναι όταν θα πέσουν στο δίκτυο οι τρεις υπό διαδικασία νομιμοποίησης γεωτρήσεις. Σε αυτό το δρόμο βαδίζει ο Δήμος Ξηρομέρου και ελπίζουμε ότι το πρόβλημα πλέον θα αντιμετωπιστεί δραστικά.
Σας παρουσιάζουμε το επίσημο έγγραφο της παραλαβής εκ μέρους του Δήμου, της μελέτης των Περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την νομιμοποίηση των γεωτρήσεων.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.