Οι διακρίσεις στο Ταε Κβο Ντο για τον Ακαρνανικό Α.Σ. Μύτικα συνεχίζονται.


Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Καϋμενάκη Μελίνα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων Ταε Κβο Ντο που διεξήχθη στην Αθήνα από τις 9 έως τις 14 Ιανουαρίου 2013. Μεγάλη διάκριση για την αθλήτρια του Ακαρνανικού Α.Σ. Μύτικα, που ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις και το υψηλό επίπεδο των αγώνων.
Ο τελικός ήταν συγκλονιστικός, με την Μέλινα να ανατρέπει το εις βάρος της σκορ στον τρίτο γύρο, δείχνοντας ότι διαθέτει δύναμη, ψυχή, τεχνικές αρετές αλλά και στόφα πρωταθλήτριας διατήρησε το προβάδισμα ως το τέλος… 
«Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα για έναν αθλητή από το βάθρο, αφιερώνω την νίκη μου στην οικογένεια μου και τους προπονητές μου» δήλωσε η νεαρή αθλήτρια. 
Στους ίδιους αγώνες τέταρτος κατετάγη ο Χριστονίκος Χρύσανθος. Ο Χρύσανθος από τους πιο θεαματικούς αθλητές των αγώνων πέρασε μπάι τον πρώτο αγώνα, νίκησε 10-8 στο δεύτερο αγώνα τον Τούρκο αντίπαλο του, νίκησε στον τρίτο 9-4 τον Σλοβένο και ηττήθηκε στον τέταρτο 8-7 από τον Έλληνα που κέρδισε τελικά και την κατηγορία.
Οι αγώνες ήταν πραγματικά μια γιορτή για το Ταε Κβο Ντο με συμμέτοχη αθλητών από 28 χώρες της Ευρώπης ολυμπιονίκες, παγκόσμιους πρωταθλητές, πανευρωπαϊκούς πρωταθλητές, τους Έλληνες πρωταθλητές.


Η οργάνωση ήταν άψογη, με ηλεκτρονικούς θώρακες υψηλής τεχνολογίας, εξοπλισμό, ακριβοδίκαιη διαιτησία, ενώ το εκπληκτικό στάδιο του Ταε Κβο Ντο που διοργανώθηκαν οι Ολυμπιακοί αγώνες του 2004, ήταν ο ιδανικός χώρος που αναπτύχθηκε όλο το παραπάνω σκηνικό.
«Η διάρκεια είναι το χαρακτηριστικό αλλά και το ζητούμενο του πρωταθλητισμού .Τα παιδιά για μια ακόμη φορά απέδειξαν ότι είναι αθλητές πολύ υψηλού επίπεδου», δήλωσε ικανοποιημένος ο προπονητής τους Παπαδιώτης Γιώργος, ενώ ο έτερος των προπονητών Καϋμενάκης Σπύρος είπε με νόημα, «είναι μια στάση από ένα πολύ όμορφο ταξίδι που ξεκινήσαμε με τα παιδιά όμως το ταξίδι συνεχίζεται…»

1 σχόλιο:

  1. mravo sta paidia...einai polu simantiko stin perioxi mas ta paidia na einai ston a3litismo..giati distixos i katastasi paei n xefigi me ta narkotika stin perioxi mas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.