Δελτίο τύπου Λιμενικού Ταμείου Αιτ/νίας.


ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
Μεσολόγγι 20-3-2013

ΙΔΟΥ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ κ. ΑΓΓΕΛΑΚΑ – ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ – ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ!

Την επομένη, δηλαδή 22-2-2013 της επικύρωσης των δημοπρασιών για την παραχώρηση χώρων στο Λιμάνι Μεσολογγίου οι κ.κ. του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου απέστειλαν νέα καταγγελία στον κ. Αγγελάκα, καλώντας τον αφ’ ενός μεν να καταργήσει σύντομα (!) την Λιμενική Επιτροπή Αιτωλ/νίας και αφ’ ετέρου να ακυρώσει κάθε νέα απόπειρα “μπαχαλοποίησης” του Λιμένος!


Παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών του Μεσολογγίου και της ευρύτερης περιοχής τους επίσημους τοπικούς συμβουλάτορες του κ. Αγγελάκα για να γίνει κατανοητό σε όλους ποιοι στρέφονται ευθέως κατά των συμφερόντων της πόλης με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Άξιος ο μισθός τους!
Η ενδιαφέρουσα συνέχεια κύριοι στις αίθουσες των δικαστηρίων… 

Από τη Διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλ/νίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.