Σκοτωμένη φώκια αυτή τη στιγμή σε παραλία στο Μύτικα.


Μία σκοτωμένη φώκια έχει ξεβράσει η θάλασσα αυτή τη στιγμή στη παραλία μπροστά από την Αγροτική Τράπεζα στο Μύτικα. Το άτυχο θηλαστικό πιθανόν χτυπήθηκε από ταχύπλοο ή από κάποιο άλλο πλεούμενο.
Κρίμα γιατί όλοι ξέρουμε ότι είναι είδος προς εξαφάνιση και ελάχιστες πλέον έχουν απομείνει στην περιοχή. Καλό είναι να επιληφθεί το Λιμεναρχείο Λευκάδας να έρθει να την μαζέψει.


Μόλις τώρα πολίτες τραβήξανε την φώκια από τη θάλασσα και την έχουν στη παραλία στην Αγροτική Τράπεζα. Φέρει χτύπημα στο κεφάλι απ' όπου βγαίνει αίμα και εκδορές σε όλο το σώμα. Μάλλον χτυπήθηκε από πλεούμενο. Το Λιμεναρχείο Λευκάδας έρχεται να περιμαζέψει το άτυχο θηλαστικό.

1 σχόλιο:

  1. κριμα. εχω συναντηση αυτο το υπεροχο πλασμα στη σπηλια πηγαινοντας προς Καλαμο. πραγματικα λυπαμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.