Αίτηση του δημοτικού συμβούλου Βασίλη Μουρκούση προς την οικονομική υπηρεσία του Δήμου Ξηρομέρου.


Αστακός, 26 Μαρτίου 2013
ΠΡΟΣ
Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Ξηρομέρου
Ενταύθα 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδος
(να συσχετισθεί με την υπ΄αριθμ. ΑΒΜ 1984/2012 ποινική δικογραφία)

Παρακαλώ όπως:
1) Συντάξετε και μου χορηγήσετε έκθεση εκ της οποίας να προκύπτει το τι ακριβώς παρελήφθη από τον τέως Δήμο Αλυζίας κατά το χρονικό διάστημα από 1/1/1999 έως 31/12/2010, σχετικά με ο,τι αφορούσε είσπραξη τελών βοσκής, ύδρευσης, κοιμητηρίων, κοινοχρήστων χώρων, είσπραξη τελών παραλίας Μύτικα-Αρχοντοχωρίου και οχήματος αποκομιδής λημμάτων (βόθρων), καθώς επίσης και φωτοτυπίες αποδείξεων του οχήματος αποκομιδής λημμάτων από τα μπλοκ είσπραξης του Δήμου και όλων των αποδείξεων που προσκόμισαν οι δημότες ότι κατέβαλαν και αντίστοιχα εισέπραξε ο Δήμος για όλα τα προαναφερόμενα τέλη.
2) Μου χορηγήσετε τα ίδια ως άνω έγγραφα και κατά μήνα που αφορούν τις εισπράξεις του βυτιοφόρου για το χρονικό διάστημα από 1/1/2011 έως και σήμερα καθώς επίσης και
3) Βεβαιωτικούς καταλόγους που αφορούν τα ανωτέρω τέλη, όπως αυτοί απεστάλησαν εις την αρμόδια Οικονομική Εφορία (Δ.Ο.Υ. Βόνιτσας-νυν Δ.Ο.Υ. Αγρινίου).

Ο Αιτών 

Βασίλειος Μουρκούσης

3 σχόλια:

 1. Δεν εξηγεί ο κ Μουρκούσης για ποιό λόγο ζητάει αυτά τα στοιχεία, να καταλαβαίνουμε και εμείς οι υπόλοιποι. Μία διευκρίνηση θα ήταν αναγκαία πιστεύω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Παρακαλώ πολύ κρίσεις και ερωτήματα σε μία επώνυμη ενέργεια κάποιου θα θέλαμε να είναι επώνυμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ.
  ΑΣ ΤΟ ΘΥΜΟΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.