Δελτίο τύπου ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ Α.Ε.


Καινούργιο, 28 Μαρτίου 2013 

ΘΕΜΑ: «Ενημερωτική συνάντηση στα πλαίσια της 2ης Προκήρυξης ιδιωτικών έργων για τα Μέτρα 311,312 και 313 του Άξονα 3 του ΠΑΑ». 

Σύμφωνα με το από 5/02/2013 Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, έχει υπογραφεί η 2η Προκήρυξη για την υλοποίηση Ιδιωτικών Επενδύσεων στο πλαίσιο των Μέτρων 311, 312 και 313 του Άξονα 3 του Π.Α.Α. 2007–2013 («Αλέξανδρος Μπαλτατζής»), συνολικού διαθέσιμου προϋπολογισμού 65.000.000 € Δημόσιας Δαπάνης (εθνική και κοινοτική συμμετοχή) με καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων την 24η Απριλίου 2013.
Η Ο.Τ.Δ. Τριχωνίδα Α.Ε., Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α., στην οποία ο Δήμος Αγρινίου είναι ο κύριος μέτοχος, συμμετέχει στον Υποστηρικτικό Μηχανισμό Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Υποστηρικτικός Μηχανισμός για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι η Αχαΐα Αναπτυξιακή Α.Ε. – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ. Στόχος του Υποστηρικτικού Μηχανισμού είναι η υποστήριξη των αρμόδιων Υπηρεσιών Εφαρμογής των καθεστώτων ενίσχυσης του Άξονα 3 του ΠΑΑ 2007–2013 («Αλέξανδρος Μπαλτατζής»), αλλά και των δικαιούχων των Μέτρων/δράσεων του Άξονα αυτού στις επιμέρους περιοχές. Στο δίκτυο των συνεργαζόμενων εταίρων του Υποστηρικτικού Μηχανισμού, η ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε. έχει το ρόλο της Αντένας για το σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.
Η περιοχή παρέμβασης όπου μπορούν να υλοποιηθούν επενδύσεις του Άξονα 3 στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας είναι η παρακάτω:


Σύμφωνα με την 2η Προκήρυξη, τα Μέτρα που προκηρύσσονται, οι δικαιούχοι, οι ανώτατοι προϋπολογισμοί με τα ποσοστά ενίσχυσης καθώς και τα αντίστοιχα ποσά για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αποτυπώνονται συνοπτικά στον παρακάτω Πίνακα:


Στο πλαίσιο της 2ης Προκήρυξης ιδιωτικών έργων του Άξονα 3, η Τριχωνίδα Α.Ε. ως Αντένα του Μηχανισμού Υποστήριξης Δυτικής Ελλάδας για τον Νομό Αιτωλοακαρνανίας, διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση για το επενδυτικό κοινό και τους κατοίκους της περιοχής στο Επιμελητήριο Αιτωλ/νίας (Παπαστράτου 53 & Σμύρνης 1, Συνεδριακή Αίθουσα), την Τετάρτη 3 Απριλίου και ώρα 7:00 μ.μ., με σκοπό την ενημέρωση του τοπικού πληθυσμού και φορέων για το περιεχόμενο της προκήρυξης. Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία παρακαλούμε να απευθύνεστε στα γραφεία της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε. στο Καινούργιο και στα τηλέφωνα 26410-39007, 26410-79344 (www.trihonida.gr).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.