Δελτίο τύπου Λιμενικού Ταμείου Αιτ/νίας.


Από την Διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλ/νίας ανακοινώνονται τα παρακάτω:
1) Υπογράφηκαν οι σχετικές συμβάσεις παραχώρησης για την εκμίσθωση τριών (3) χώρων στο Λιμάνι Μεσολογγίου με τους πλειοδότες από τις σχετικές δημοπρασίες. Ήδη άρχισαν οι εργασίες από τους εκμισθωτές ώστε να ολοκληρωθούν σύντομα οι επενδύσεις, που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής του Λιμανιού.
2) Για το ζήτημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Μεσολογγίου με τα Ιόνια Νησιά το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου έδωσε την σχετική έγκριση για την εκτέλεση των εργασιών και ο φάκελος της τεχνικής περιγραφής εστάλη στο ΥΠΕΚΑ για τις περαιτέρω ενέργειες που απαιτούνται αναφορικά με την περιβαλλοντική αδειοδότηση. Μετά την ανωτέρω αδειοδότηση θα προχωρήσουμε στην δημοπράτηση του έργου. Αυτό επιβάλλεται να γίνει σαφές προς κάθε κατεύθυνση διότι αφενός πρέπει να τηρηθεί η νόμιμη διαδικασία και αφετέρου δεν μπορεί κανείς να πειραματίζεται με τέτοιας κλίμακας έργα.
3) Στις 15-4-2013 πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. της εταιρείας ΜΑΡΙΝΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Α.Ε. Μετά την απόφαση της Λιμενικής Επιτροπής για συμμετοχή μέλους της στο Δ.Σ. της εταιρείας κατατέθηκε πρόταση η οποία υιοθετήθηκε από την Γ.Σ. των μετόχων, για νέο τριμελές Δ.Σ. της Εταιρείας που αποτελείται από τους: J. Mennen, Κ. Καλιαμπάκο (εκπρόσωπο του Λιμενικού Ταμείου) και Ν. Μπλάγκα. Η εξέλιξη αυτή θα δώσει το πράσινο φως για την απεμπλοκή λειτουργίας του έργου της Μαρίνας και την υπογραφή νέας σύμβασης με το Υπουργείο Τουρισμού.
4) Παραδόθηκε η κυκλοφοριακή μελέτη Λιμένα Μεσολογγίου, η οποία θα δοθεί και στο Δήμο Μεσολογγίου για αξιολόγηση – συζήτηση, καθότι προβλέπει και σύνδεση με τον κυκλοφοριακό ιστό της πόλης και τις εξόδους από αυτή.
5) Έγιναν οι επισκευές στον Ηλεκτροφωτισμό της Παραλίας Κρυονερίου και θα ολοκληρωθούν οι όποιες παρεμβάσεις απαιτούνται σε Κρυονέρι και Κ. Βασιλική.
6) Βρίσκεται σε εξέλιξη αξιολόγηση προσφορών για τοποθέτηση – αντικατάσταση 30 δεστρών στο Λιμάνι του Αστακού. Η Λ.Ε. σε επόμενη συνεδρίασή της θα αποφασίσει σχετικά.

Από τη Διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλ/νίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.