Εγκρίθηκε από την οικονομική επιτροπή η εκπόνηση μελέτης για το νερό των πηγών του παλιού Βάρνακα.


Όλοι γνωρίζουμε τα προβλήματα υδροδότησης που αντιμετωπίζει τους καλοκαιρινούς μήνες η περιοχή μας. Επίσης με οδοιπορικό μας το περασμένο καλοκαίρι σας παρουσιάσαμε τις πηγές στο παλιό Βάρνακα (δείτε εδώ). Εκεί είδαμε με τα μάτια μας μεγάλες ποσότητες καθαρού νερού να καταλήγουν να χύνονται στη θάλασσα.
Από τις συγκεκριμένες πηγές υδροδοτούνταν παλαιότερα η Κανδήλα, ο Βάρνακας και ο Μύτικας. Τη δεκαετία του ‘80 με τις μεγάλες ξηρασίες οι πηγές δεν έβγαζαν τόσο νερό όσο χρειάζονταν και αναγκαστικά τότε η υδροδότηση των χωριών έγινε από γεωτρήσεις που ανοίχτηκαν στο κάμπο της Αλυζίας.
Ο Δήμος επιτέλους αποφάσισε να αξιοποιήσει το αρίστης ποιότητας νερό των πηγών στο παλιό Βάρνακα. Διάθεσε κάποια χρήματα και προχωρά στην ανάθεση σχετικής μελέτης. Δείτε το σχετικό έγγραφο.


3 σχόλια:

 1. Μόνο το καλοκαίρι έχουμε πρόβλημα..
  Εμεις στο Αρχοντοχώρι έχουμε πρόβλημα χειμώνα-καλοκαίρι πολλά χρονια τώρα, αν σας διαφεύγει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΥΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. TO ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΘΕΜΑΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΠΙΣΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.