Ιδρύθηκε Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος στο Βάρνακα.


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9/6/2013 συνέλευση των ιδρυτικών μελών του υπό σύσταση Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου Βάρνακα, στην οποία πάρθηκαν μεταξύ άλλων οι εξής αποφάσεις:
1. ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ: Ως ονομασία επιλέχτηκε ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΡΝΑΚΑ με έδρα την Τοπική Κοινότητα Βάρνακα του Δήμου ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.
2.  ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: Αποφασίστηκε το σχήμα να είναι επταμελές. Τα μέλη που εκλέχτηκαν είναι:
  • ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  • ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
  • ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
  • ΤΑΜΙΑΣ: ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  • ΜΕΛΟΣ: ΠΡΑΜΑΓΓΙΟΥΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
  • ΜΕΛΟΣ: ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  • ΜΕΛΟΣ: ΣΤΡΟΥΜΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
3. ΕΜΒΛΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ: Πέτρα με νερό, με πρότυπο τον υπερχειλιστή του Αρχαίου Φράγματος Αλυζίας, το οποίο συνδυάζει Πολιτιστικά (Αρχαίο Φράγμα) και Περιβαλλοντικά (νερό) στοιχεία.
Επίσης έγινε ενημέρωση επί του καταστατικού από τον Νομικό Σύμβουλο κ.Α λέξανδρο Φραίμη.
Σχετικά με νέες εγγραφές θα υπάρξει νέα ενημέρωση.

2 σχόλια:

  1. Αγαπητοί φίλοι Βαρνακιώτες. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία που πήρατε να ιδρύσετε πολιτιστικό και περιβαλλοντικό Σύλλογο με έδρα το ΒΑΡΝΑΚΑ.
    Πιστεύω πως θα πετύχετε τους σκοπούς σας αφού η μικρή σας πατρίδα, που είναι και δική μας πατρίδα, έχει πλούσια ιστορία (Αρχαία, Βυζαντινή, Νεότερη) και ένα θαυμάσιο φυσικό περιβάλλον. Νομίζω πως τα πλεονεκτήματα αυτά και μόνο μπορούν να σας εμπνεύσουν ώστε να σχεδιάσετε και να αναπτύξετε πολλές αντίστοιχες (πολιτιστικές-περιβαλλοντικές) δράσεις.
    Σας εύχομαι καλή δύναμη και είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπαράσταση και βοήθεια.
    Μητ. Θ. Σπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.