Ο Μίλτος Πασχαλίδης τραγουδά στην Βόνιτσα στο νησάκι Κουκουμίτσα.


Οι "ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ" δίνουν το φετινό τους συναυλιακό ραντεβού την Πέμπτη 8 Αυγούστου, 9:30 μ.μ, στο νησάκι Κουκουμίτσα στη Βόνιτσα παρέα με το Μίλτο Πασχαλίδη, και σας υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά με αγαπημένα τραγούδια....
Πλησιάζοντας επικίνδυνα τα 20 χρόνια στη δισκογραφία, ο Μίλτος Πασχαλίδης βρίσκει αφορμές για απολογισμούς και θυμάται τραγούδια «αδικημένα» από τις ζωντανές εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια. 
Γνωστός πια για την ιδιαιτερότητα των συναυλιών του, όπου τίποτα δεν είναι προκαθορισμένο και η διάθεση της στιγμής μπορεί να οδηγήσει στις πιο απρόβλεπτες επιλογές, ο Καλαματιανός στην καταγωγή, πολιτογραφημένος όμως Κρητικός, Μίλτος Πασχαλίδης έχει ενσωματώσει στα τραγούδια του την ελληνική παράδοση με τον πιο πετυχημένο τρόπο.
Ιδρυτικό μέλος των Χαΐνηδων, ακολουθεί τα τελευταία χρόνια προσωπική πορεία και έχει καθιερώσει το δικό του ιδιαίτερο ύφος, που είναι εμφανές κυρίως στις ζωντανές του εμφανίσεις. Με ερμηνευτική δεξιοτεχνία αλλά και βαθιά γνώση της ελληνικής μουσικής κινείται με άνεση μεταξύ του σύγχρονου τραγουδιού και της παράδοσης, από το Τζίμη Πανούση στον Ερωτόκριτο και από το Θάνο Μικρούτσικο στο Μάρκο Βαμβακάρη...
Φυσικά δεν λείπουν τα δικά του τραγούδια, από τα γνωστότερα όπως τα: "Παραμύθι με λυπημένο τέλος", "Φωτιά μου", "Στα είπα όλα" μέχρι τα πιο πρόσφατα από το δίσκο "Ξένοι σ’ ένα τόπο που αλλάζει". Τραγούδια γεμάτα ευαισθησία, θυμό, τρυφερότητα και χιούμορ.
Μαζί του σε αυτό το παιγνίδι της μνήμης η Μιρέλα Πάχου με το πιάνο, το ακορντεόν και τη φωνή της, ο Δημήτρης Σινογιάννης στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο, ο Ηλίας Δουμάνης στα τύμπανα και ο πάντα συγκλονιστικός Θύμιος Παπαδόπουλος στα πνευστά. 

Σας περιμένουμε....

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6936711320 - 6972303947- 6978173363
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 10 ΕΥΡΩ
ΤΑΜΕΙΟ: 12 ΕΥΡΩ

Σημεία προπώλησης
Βόνιτσα: Λογιστικό Γραφείο Ν. Λιάπη (τηλ: 6973771611)
Kαφέ EVENT - παραλία Βόνιτσας
Πρέβεζα: “ΡΥΘΜΟΣ" - Δ. Κρόκου 66 (τηλ:26820-23101)
Βιβλιοπωλείο “ΑΤΡΑΠΟΣ” - Χρ. Κοντού 13 - Σαϊτάν Παζάρ (τηλ:26820-21700)
Λευκάδα: "ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΜΟΥΣΙΚΗ & ΒΙΒΛΙΑ" Ιωάν. Μελά 63-65 (τηλ:26450-21818)
Αγρίνιο: ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ - Μπότσαρη 1 και Παπαστράτου (τηλ:26410-56400)
Βιβλιοπωλείο ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ - Πλατεία Σουλίου
Μεσολόγγι: e-shop Δ. Μακρή 13 (τηλ: 26310-55986)

ΟΙ "ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ" ΣΤΟ FACEBOOK
H ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.