Παναγιώτης Χολής: «Με απειλούν με μηνύσεις επειδή έγραψα επώνυμα την άποψη μου».


Κύριοι του γραφείου τύπου του Δήμου Ξηρόμερου, καλή σας ημέρα. Ελπίζω και εύχομαι, η πρωτοβουλία σας, να μου απαντήσετε (δείτε εδώ) σε ένα κείμενο (δείτε εδώ) απόψεων - συμπερασμάτων - κριτικής και προτάσεων μου για να βγει η κοινωνία μας από το αδιέξοδο, να έχει και συνέχεια. Θεωρώ αυτονόητο ότι το κείμενο σας έχει την έγκριση του Δημάρχου μας.
Σας ευχαριστώ που στην αρχή του δελτίου σας μου αναγνωρίζετε το δικαίωμα να εκφράζομαι και να λέω την άποψη μου ελεύθερα. Σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να το κάνω, προσπαθώντας να συμβάλω στο δημόσιο διάλογο που πραγματικά λείπει από την περιοχή μας. Από τις, κατά διαστήματα, απόψεις μου και κριτική μου παρακαλώ κρατήστε αυτές που έχουν θετική κατεύθυνση και καταγράφουν αλήθειες και διαγράψτε όσες δεν σας αρέσουν. Δεν σας επιβάλω και δεν επιβάλω σε κανέναν να συμφωνεί η να υιοθετεί τις όποιες ήπιες - ακραίες - προχωρημένες η οπισθοδρομικές απόψεις μου. Το ζητούμενο για μένα είναι να έχουμε άποψη και ανάλογα με τις δυνάμεις του ο καθένας μας να τις εκφράζει δημόσια αλλά και στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις μας. Αυτό θα ήταν η μεγαλύτερη κατάκτηση για το Δήμο μας.
Τώρα να έρθουμε στα δικά μας.
- Απολογισμό έργου όπως τον καταλαβαίνουν οι περισσότεροι Δήμοι της Χώρας (με ανοιχτή πρόσκληση έστω 2 φορές στην τετραετία σε δημόσιο χώρο και με διάλογο με τους παρευρισκόμενους) δεν έχετε κάνει ποτέ, και για να μη σας αδικώ το έχετε κάνει μια φορά το 1999 στην Αθήνα επί εποχής Αθανασούλα με Δήμαρχο φυσικά τον κύριο Σαμαρά, και ήμουν παρών.
- Το χρέος που παραλάβατε όπως λέτε, το δέχομαι, αφού εσείς το λέτε. Δεν μπορώ όμως να το ελέγξω, που, πότε και από ποιους δημιουργήθηκε. Επίσης δεν ξέρω ποια μέτρα πήρατε και ποιες οι επιπτώσεις σ’ αυτούς που το δημιούργησαν. Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο υπάρχουν τρεις πρώην Δήμαρχοι των Δήμων που αναφέρετε ότι είχαν το έλλειμμα. Επίσης με τον έναν τσακωθήκατε για οικονομικές καταγγελίες (Δημοτικό Συμβούλιο και παραίτηση του) και με τον άλλον έχετε συμφωνήσει να συμπορευτείτε.
- Ο ''Καλλικράτης'' ήταν γνωστό πριν τις εκλογές ότι δεν θα χρηματοδοτούσε όπως παλιά τους Δήμους και θυμάμαι προεκλογικά ότι λέγατε ότι έχετε ολόκληρο σχέδιο που το είχαν επεξεργαστεί οικονομολόγοι που πληρώθηκαν από τον ίδιο τον μετέπειτα Δήμαρχο ώστε όταν θα εκλέγονταν να ήσασταν έτοιμοι. Θυμάστε βεβαία για το μόνιμο γραφείο στης Βρυξέλες, που με προσωπική χρηματοδότηση του Δημάρχου μας, θα είχε άμεση επαφή και δράση στα κοινοτικά κονδύλια και πρώτος θα έφερνε χρηματοδοτήσεις έργων στο Δήμο. Αντ’ αυτού έχετε έναν ειδικό ''σύμβουλο'' αρμόδιο για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης ο οποίος αμείβεται με 35.000 ευρώ περίπου το χρόνο από το Δήμο και δεν ξέρω ποιο το αποτέλεσμα. Μήπως μπορείτε να μας πείτε σε πόσα ευρωπαϊκά προγράμματα έχετε βάλει το Δήμο σε πόσα ΕΣΠΑ συμμετέχετε, πόσα και ποια έργα χρηματοδοτήθηκαν και πόσα έχουν υλοποιηθεί;
- Τη λέξη Εργολάβος ή προμηθευτής μη την ξαναπείτε γιατί είναι γνωστό το ρεζιλίκι του Δήμου μας από τις καταγγελίες τους για εκβιασμούς ώστε να πάρουν τα χρήματα τους από έργα η προμήθειες που εκτέλεσαν. Επίσης μη ξεχνάτε τις καταγγελίες για σπάσιμο έργων - προμηθειών ώστε να δίνονται με απευθείας αναθέσεις σε επαγγελματίες τις αρεσκείας σας. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχετε πραγματοποιήσει ούτε έναν διαγωνισμό και όταν καμία φορά αναγκάζεστε να το κάνετε, βρίσκετε τρόπο να ακυρώνετε τον διαγωνισμό και μετά να τον δίνετε απευθείας ανάθεση. (για την αλήθεια των ανωτέρω αρκεί μια προσεκτική περιήγηση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ) στο οποίο θα ανακαλύψετε και τις εκατοντάδες διαταγές πληρωμής και διαταγών κατάσχεσης, προμηθευτών - εργολάβων προς τον Δήμο μας. Το σπουδαιότερο δε, είναι, απ’ ότι θα δείτε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ότι ο Δήμος δεν ασκεί τα δικαιώματα που του δίνει ο Νόμος και να καταθέσει αίτηση για ανακοπή η αναστολή της διαταγής για να κερδίσει χρόνο ή να εξηγήσει στη δικαιοσύνη τους λόγους που δεν πληρώνει τους επαγγελματίες. Αυτός ο τρόπος πληρωμής που έχει επιλέξει η Δημοτική Αρχή, έχει κοστίσει στο Δήμο (αφού καταδικάζεται) όλα τα δικηγορικά και λοιπά έξοδα που καταλογίζει το δικαστήριο, δηλαδή κάθε φορά 450-500 ευρώ τα οποία με αναμορφώσεις προϋπολογισμού χρεώνονται στο Δήμο. Ερωτώ: Γιατί το κάνετε; Υπάρχει κάτι που δεν ξέρουμε; Απαντήστε μου σας παρακαλώ.
- Σας ευχαριστώ που αναγνωρίζετε ότι κατέχω κάπως τα θέματα του Δήμου μας και φαίνεται σαν να μένω εκεί. Αυτό νομίζω ότι είναι καλό και δείχνει ότι δεν κάθομαι στην ασφάλεια του ''θρόνου μου'' αλλά με ενδιαφέρει η προκοπή του Δήμου μου και προσπαθώ να βοηθήσω. Αυτό είναι ίσως και το πρόβλημα σας. Σας ενοχλούν οι ενεργοί πολίτες, οι κινήσεις πολιτών, οι αυθόρμητες πρωτοβουλίες. Ευτυχώς αυτό, όμως, δείχνει την υγιή κοινωνία, που ίσως να μη την θέλετε.
Τώρα, για τις παραλίες που αναφέρετε τι να πω εγώ.. Να σας χαλάσω το κέφι και τη διάθεση; Έχετε πάει στη Βέλα, στο Κέφαλο, στο Ασπρογιάλι, στον Αϊ Γιώργη; Έχουν κάποια υποδομή, κάποιο κάδο απορριμμάτων, έστω; Μήπως έχετε κατεβεί στο Μαραθιά τώρα τελευταία; Μήπως έχετε ασφαλτοστρώσει κάποιο δρόμο από τις παραπάνω παραλίες; Μήπως έχετε νερό σε κάποιες από αυτές; Μήπως έχετε δημιουργήσει σε κάποιες από αυτές χώρο wc; Μη κουράζεστε τίποτα δεν έχετε κάνει. Και το χειρότερο.. με αυτή σας την απραξία ο Δήμος χάνει χρήματα και θέσεις εργασίας. Για τις ομπρέλες που διαφημίζετε ότι τοποθετήσατε, προσέξτε μη μας φύγει κάνας τουρίστας. Τέτοια επένδυση την ξέρει η Υπουργός; Και για να σοβαρευτώ, ποσό κόστισαν και πότε έγινε ο διαγωνισμός για την προμήθεια;
- Πάμε τώρα στο φλέγον θέμα των παιδικών χαρών: Γνωρίζετε, πιστεύω, ότι από αρχές Μαΐου έχω καταθέσει Αίτηση με αριθμό πρωτοκόλλου και στην οποία ζήτω να με πληροφορήσετε, δίνοντας μου, τα απαραίτητα δικαιολογητικά, για το μεγάλο έργο της ανάπλασης των παιδικών χαρών του Δήμου μας. Ο νόμος λέει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις η απάντηση πρέπει να δίνετε στον ενδιαφερόμενο σε 30 ημέρες. Σήμερα 12/07/2013 δεν έχω πάρει καμιά ενημέρωση και ας έχουν περάσει δυο μήνες. Στις τηλεφωνικές μου οχλήσεις στις υπηρεσίες, όλοι με οδηγούν στην κυρία Αντιδήμαρχο. Τα στοιχεία βέβαια εγώ θα τα πάρω ή από την Περιφέρεια ή από το Υπουργείο. Μπορείτε όμως εσείς να μου πείτε γιατί δεν μου τα δίνετε; Φοβάστε κάτι ή κρύβετε κάτι; Για να γνωρίζουν οι συνδημότες μου το έργο είχε προϋπολογισμό 250.000 ευρώ, με τίτλο αυτόν που λέει το Γραφείο Τύπου, και χρηματοδότηση από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ 100%. Το έργο δημοπρατήθηκε τον Οκτώβριο του 2012, αναγκαστικά γιατί δεν μπορούσαν να το σπάσουν και το πήρε ο μοναδικός εργολάβος που πήγε στο διαγωνισμό ( ) με έκπτωση 2% δηλαδή 245.000 ευρώ περίπου. Με μια πρώτη ματιά σε όλα σχεδόν τα χωριά μας, ανακάλυψα ότι πραγματικό έργο που να δικαιολογεί το μεγάλο αυτό ποσό δεν υπήρχε. Ρώτησα Προέδρους χωριών, ρώτησα Δημοτικούς Συμβούλους να μάθω περισσότερα και τελικά το μόνο που κατάφερα να μάθω ήταν ότι ο εργολάβος είχε πληρωθεί έως τον Γενάρη, του 2013, το ποσό των 225.000 ευρώ. Από κει και πέρα ξεκίνησα την προσπάθεια να μάθω τι στο καλό συνέβη με το έργο και τα χρήματα. Βρίσκομαι σε πολύ κάλο δρόμο και πολύ σύντομα θα ξέρω όλη την αλήθεια και φυσικά με όλα τα παραστατικά.  Δεν σας κατηγορώ για κάτι, ενημέρωση ζητώ την οποία μου τη στερείτε. 
Μόνο με αυτά που μου γράφει το Γραφείο Τύπου για το έργο, που το φέρνει ως μεγάλο επίτευγμα, δυστυχώς γι αυτούς καρφώνονται από μόνοι τους. Λένε: ''Έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί οι παιδότοποι στον Αστακό και στον Μύτικα και έχουν γίνει παρεμβάσεις σε όλες τις παιδικές χαρές τον χωριών του Δήμου''. Τι μας λέει λοιπόν το λαλίστατο Γραφείο Τύπου του Δήμου μας; Μας λέει με μεγάλη περηφάνια ότι: ΔΥΟ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΙΚΡΟΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (δεν είναι σε όλα τα χωριά γιατί ας πούμε στο Βασιλόπουλο και στη Μαχαιρά δεν έγινε τίποτα, αφήστε που κάποιες από αυτές τις είχε επισκευάσει η Τωρινή Δημοτική Αρχή πέρσι το καλοκαίρι ΜΕ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ και είχε αναρτήσει και φωτογραφίες στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ.) ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 225.000 ΕΥΡΩ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ; Νομίζω πως όχι και ούτε χρειάζεται να συνεχίσω την ερευνά μου. Πάντως έτσι εξηγείται η άρνηση να μου δώσουν τα στοιχεία που τους ζήτησα. Για το θέμα θα έχουμε συνέχεια...
- Τα άλλα έργα που αναφέρει η ανακοίνωση είναι χίλια υποσχόμενα τα τελευταία 20 χρόνια είτε από το Δήμο είτε από την ΠΟΛΙΤΕΙΑ και ευτυχώς ο κόσμος τα γνωρίζει και δεν παρασύρεται. Αυτά τα ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΕΡΓΑ μας τα παρουσιάζουν με στόμφο σαν να έγιναν, και θεωρούν επίτευγμα ΤΙ; Τις μελέτες η τις προτάσεις για προσεχώς έργα;
- Όταν μιλώ για ένσημα γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν αναφέρομαι στον Δήμαρχο μας. Στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή είναι, παρότι γνωρίζω, πολύ επιτυχημένος. ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ στους βιοπαλαιστές, συμβούλους, που ξέρουν ότι δεν αναφέρομαι σ’ αυτούς.
- Έχετε μια αγωνία και ένα άγχος, για το αν σκοπεύω να θέσω υποψηφιότητα. Προς το παρών θα σας κρατήσω σε Αγωνία. Το μανιφέστο όπως το ονομάζετε, ναι, μαζί με άλλους θα προσπαθήσουμε να το υλοποιήσουμε και σας ευχαριστώ για τις ευχές σας για καλή τύχη.
- Ο παιδικός σταθμός στη Κανδήλα και στο Καραϊσκάκη, ναι είναι καλό έργο και συγχαρητήρια γι αυτό.
- Οι εν λευκό επιχορηγήσεις σε συλλόγους από πότε αποτελούν έργο; Αν τα δίνατε αξιοκρατικά, από χρήματα που σας περίσσευαν, και με συγκεκριμένο λόγο με προσκόμιση αποδείξεων για υλοποίηση κάποιου τοπικού έργου η δραστηριότητας σοβαρής, τότε θα συμφωνούσα. Αλλά και όπως τα δίνετε θα συμφωνούσα αν τα δίνατε σε όλους και δεν γίνονταν στοιχείο εκμετάλλευσης εκ μέρους σας.
Το μεγάλο σας ατόπημα για Δημοτική Αρχή το κάνατε στο τέλος. Αν καταλαβαίνω καλά ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ; Με έγκριση του ΔΗΜΑΡΧΟΥ απειλείται έναν Δημότη σας, επειδή εκφράζει την άποψη του δημόσια και είναι αντίθετη με τη δική σας; Σε ποιο καθεστώς ζείτε; Ή μάλλον ποιο καθεστώς ονειρεύεστε; Να περιμένω και άλλες απειλές, π.χ. για την σωματική μου ακεραιότητα; Σας αφήνω στη κρίση των συμπολιτών μου. (άλλες τέσσερις φόρες στο παρελθόν με έχει απειλήσει ο Δήμαρχος για θέματα που έβγαζα στην επιφάνεια). ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ και θα συνεχίσω να λέω την άποψη μου ελεύθερα, στη χώρα που γέννησε την Δημοκρατία, την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
Κλείνοντας να σας ρωτήσω κάτι: Μήπως ξέρετε να μας πείτε, για το Πλατυγιάλι, για τα τοξικά απόβλητα του αγροτο-κομματικού συνεταιριστή στη Τσαπουρνια, για τα ακατάλληλα νερά σε όλο σχεδόν τον Δήμο, για τον τρόπο που γίνετε η αποκομιδή των απορριμμάτων, για τη δίψα στο ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ, ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ προς την Παλαιομάνινα και το Στρογγυλοβούνι, τα σχέδια πόλης και άλλα πολλά θέματα άμεσης προτεραιότητας για τους πολίτες; Έχω κουράσει ήδη τους αναγνώστες μας και σταματώ εδώ.
Θα επανέλθω αν χρειαστεί, φιλικά - φιλικότατατα και χωρίς κακίες, αλλά με αποδείξεις.

Παναγιώτης Χολής

Δημότης Ξηρομέρου

20 σχόλια:

  1. Δυστυχώς αγαπητέ Πάνο ,οι διοικούντες τον σημερινό Δήμο Ξηρομέρου έτσι αντιλαμβάνονται την δημοκρατία. Με έμμεσες και άμεσες απειλές για ποινικές διώξεις... Για την δίψα στο Αρχοντοχώρι το λαλίστατο Γραφείο Τύπου δεν έχει να μας πει τίποτα ! Το προκαλούμε να κάνει ανοιχτή λαϊκή συνέλευση το καλοκαίρι στην πλατεία του χωριού και να απαντήσουν στον κόσμο για την ένδειά τους σε ό,τι λέγεται υδροδότηση του Αρχοντοχωρίου ! Μην πτοείσαι . Εμείς που σε ξέρουμε , και σε γνωρίζουμε απο πρώτο χέρι , λέμε οτι οι απόψεις σου κάθε άλλο παρά συκοφαντικές είναι. Απλά τους κακοφάνηκε επειδή τους τα λές χύμα και τσουβαλάτα και κυρίως επειδή έλαβαν και την δέουσα δημοσιότητα μέσα απο το διαδύκτιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΧΟΛΗ,
    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
    " Εκτός από την ΙΣΗΓΟΡΙΑ υπάρχει και η ΙΣΟΝΟΜΙΑ και το κράτος δίκαιου. Όταν λοιπόν κάποιος συκοφαντεί και αφήνει απαράδεκτα υπονοούμενα για κάποιον άλλο το λόγο θα έχει η πάντα η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΕΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ "ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ" ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΚΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ Η ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ
    ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ. ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ
    ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.

    ΑΛΛΟ ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ,ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.

    ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΝΕΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αληθεια κυριε χολη ποιος ειναι ο ειδικος συμβουλος που παιρνει 35.000 ευρω???? αν εχετε το ονομα και τις αποδειξεις δωστε τα τωρα αμεσως. να αλλιως ειστε κοινος συκοφαντης και σας αφηνουμε στο λαο του ξηρομερου να σας κρινει...
    αγαπητε blogger οφειλεις και εσυ να προστατευσεις καποιους ανθρωπους απο την λασπη και την συκοφαντια. επιτελους δεν μπορει ο καθε χολης να αμπολαει μια "χολη" και οππιον παρει ο χαρος ...ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας τα λεει μια χαρα και ειναι ακριβως ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EXETE ΠESEI POLI XALILA OS DIMOTIKI ARXI POY ASXOLISTE ME TON XOLI. AGNOISTETON TELEIOS . KAI KOITAKSTE TIN DOYLEIA SAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. στο μαραθια εχει χτιστει ξενοδοχειο πενταστερο και δουλευει η νεολαια του δημου μας, πηγαινετε να το δειτε κ χολη....

    αλλο ενα προεκλογικο πυροτεχνημα να εχουμε να γελαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΩΝ" ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΠΕΡΑΣΕ. ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.

      Διαγραφή
  7. EXΩ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΑΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΧΟΛΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ .ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ..ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕΙ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ , ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παναγιωτης χολής13 Ιουλίου 2013 στις 2:52 μ.μ.

    Το οτι ο Δημος απασχολει 2 ειδικους συμβουλους αυτο ειναι γνωστό και δεν ειναι κακο.Τους απασχολει νομιμα και εχει αυτο το δικαιωμα ο Δημος απο το νομο. Επισης οι ανωτερω εργαζομενοι μπορει να ειναι και καλη επιστημονες και πολυ καλη στη δουλεια τους ,ειμαι σιγουρος γιαυτο.Επισης μπορουν να αμοιβονται με οσα χρηματα συμφωνουν με τον εργοδοτη τους και αυτο ειναι σωστο και νομιμο και δεν εχω κανενα προβλημα.Το δικο σας προβλημα δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι και εκνευριστηκατε τοσο πολυ.Αντι να προσπαθειτε να διμιουργησετε προβλημα εκει που δεν υπαρχει δεν διαβαζετε καλυτερα την απαντηση μου μηπως και σας δημιουργηθουν πραγματικες αποριες που εχουν σχεσει με το θεμα μας;Και σας παρακαλω αφηστε τους εργαζομενους στην ησυχια τους και στην εργασια τους.
    Σας ευχαριστω παντως που με διαβασατε .
    Παναγιωτης χολής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΥΡΙΕ ΧΟΛΗ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΜΟΙΒΕΣΘΕ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΣΤΑΝ ??? ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΣΥΚΙΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ

      Διαγραφή
  10. ουτε για το πρασινο ταμειο εχει δικιο ο κ.Χολης , ουτε υπαρχει ειδικος συμβουλος στο δημο ξηρομερου που να παιρνει 35.000 ευρω. Απλα με το ατοπημα του αυτο επιβαιβεωνει πληρως το γραφειο τυπου που μιλαει για συκοφαντιες και απαραδεκτα υπονοουμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δημοτική αρχή και Χολής μια από τα ίδια είστε και οι δυο. Εδώ ο κόσμος καίγεται κι εσείς εκεί, το καυγά σας για τη κουτάλα με την ίδια ξύλινη γλώσσα που ακούμε από όσους μας κυβερνούν από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.
    Κύριε Χολή είστε αδοκίμαστος (τά πολιτιστικά και οι σύλλογοι ετεροδημοτών δεν έχουν καμμιά σχέση με την άσκηση δημοτικής εξουσίας) και κρίνετε μηδενιστικά τους πάντες αφήνοντας αιχμές επί δικαίων και αδίκων. Σας το είπε κάποιος σχολιαστής στην προηγούμενη ανάρτησή σας ότι όσοι είναι έντιμοι και καθαροί κάθονται στο σπίτι τους. Εγώ θα συμπληρώσω ότι και όσοι τόλμησαν να ασχοληθούν πήραν το καπελάκι τους και έφυγαν. Το ίδιο θα κάνουν και τώρα κάποιοι αξιόλογοι που παρασύρθηκαν και ασχολήθηκαν. Αιτία δεν είναι μόνο το δημαρχοκεντρικό σύστημα με τους υπηρέτες του (επαγγελματίες δημοτικοί σύμβουλοι και λοιποί δορυφόροι) και ο τοίχος που αντιμετωπίζουν στην προσπάθειά τους για κάτι σωστό. Είναι και του κόσμου η αδυναμία, άρνηση ή όπως αλλοιώς θέλεις πες το, να ξεχωρίσει την έρα από το στάρι. Το ίδιο κάνεις και εσύ κ. Πάνο με τα γραφόμενά σου. Σε εμποδίζει η επίθυμία σου να προβληθείς προφανώς. Το ίδιο συμβαίνει και με τη δημαρχιακή σύζυγο και αντιδήμαρχο. Στο φουστάνι της σφάχτηκε ότι καλλίτερο διέθετε η παράταξή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νάγιάση το χέρι σου αγαπητέ 3.19μ.μ σαυτα που γραφεις και ιδιαίτερα στην τελευταία παράγραφο. Ναι ΟΛΟΙ σφάχτηκαν στην ποδιά της ...( και στης Μαρίας την ποδιά σφάζονται παλικάρια λέειτο δημοτικον άσμα..).Να δουμε εσυ που δεν πήρες άδεια να γράψεις την άποψη σου θα σου κάνουν μήνυση ;;;; Ε ρε κατακαημένο Ξηρόμερο που έφτασες!

      Διαγραφή
  12. Υπενθυμίζουμε αυτό που καθαρά και σε μόνιμη βάση αναφέρεται στο τέλος των αναρτήσεων ως σημείωση:
    ''Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο''.
    Αυτό το αναφέρουμε, απαντώντας και στο παραπάνω σχόλιο του 1:55, ότι έχουμε γνώση ότι δεν υφίσταται επ' ουδενί αμοιβή 35000 ευρώ ειδικού συμβούλου. Το ποσό δεν έχει καμία σχέση με τη πραγματικότητα. Θέλουμε να το πούμε γιατί τυχαίνει να γνωρίζουμε και τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλτατε του καθ΄ όλα μεστου μπλόκ του MYTIKASPRESS. Μην τους ακους ( εννοώ για τις υποδείξεις που κάνει παραπάνω κάποιος .....βασιλικότερος του βασιλέως).
      Κανεις σωστα τη δουλειά σου. Αυτοί ειναι της λογικής του 1965 . Δεν ξέρουν καλα- καλά τι εστί διαδύκτιο , ιντερνετ , εμέϊλ κ.λπ. Ζούνε σε άλλες εποχές που σήμερα η τεχνολογία και η κοινωνία τις έχει προσπεράσει. Μα αν δεν υπήρχατε εσείς, σήμερα θα μπορουσαμε να μάθουμε τόοοοσα πράγματα και να λέμε τις απόψεις μας ; Κάποιος φίλος βλέπω τους προκαλεί για το θέμα του νερού στο Αρχοντοχώρι. Οπως βλέπετε δεν βγάζουν κίχ !!! Μούγκα στη στρούγκα για τήν έλλειψη νερού στο Αρχοντοχώρι. Ελλειψη νερού το 2013!!! Γιατί άραγες ; Απλά δεν έχουν τι να πουν στον κόσμο του Αρχοντοχωρίου. Τρία χρόνια διψάνε οι Αρχοντοχωρίτες και αυτοί , όπως φαίνεται είναι υπερήφανοι που ένα χωριο των 1000 κατοίκων δεν έχει νερό να πιεί.Βρε και με το "διάολο" που έλεγε το ΄89 ο Χαρ. Φλωράκης παρά με αδαείς στα των Ο.Τ.Α που να σε κοροϊδεύουν οτι θα φτιάξουν Ξενοδοχεία στη ΒΕΛΑ,ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΑ κ.λπ και οτι ολοι οι νεοι του ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ θα έχουν δουλειά... ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ και τους ΨΗΦΙΣΑΜΕ !

      Διαγραφή
    2. ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΨΑΝΕ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΤΕΣ??? ΧΑΧΑΧΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑ??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΥΣΕΣ ΕΣΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ?

      Διαγραφή
  13. Παναγιωτης Χολής13 Ιουλίου 2013 στις 4:27 μ.μ.

    Ωραια ατακα ,'οι εντιμοι και οι καθαροι καθονται στο σπιτι τους'
    και αφηνουμε να μας κυβερνουν ποιοι;Δεν συμφωνω.Στα υπολοιπα που γραφεις συμφωνω,αλλα μου μενει ενα κενο.Αφου οι σημερινοι ειναι αυτοι που ειναι και οπως τα γραφεις ειναι και αφου οι εντιμοι και οι καθαροι πρεπει να κατσουν σπιτι τους και αφου καποιοι αλλοι που ασχοληθηκαν πηραν το καπελακι τους και εφυγαν και αφου οσοι ειναι αδοκιμαστοι μαλλον δεν μας κανουν και αφου καποιες κινησεις που υπαρχουν τις ονομαζουμε γραφικες η κομματικες και αφου, όλα αυτα που γραφω τα θεωρεις ισοπεδοτικα και μια απο τα ιδια, τοτε τη κανουμε πατριωτη; Αδιεξοδο; Μηπως εχεις καποια αλλη λυση;Θα σου ημουν υποχρεος αν την μαθαινα και πιστεψεμε μπορει και να τη στηριξω. και τελος παντων αγαπητοι μου πατριωτες εγω δεν ειμαι κατι καλυτερο απο οτι ειστε και εσεις και ουτε διεκδικησα κατι περισσοτερο απο αυτο που ειμαι.Αν εσεις ειστε ικανοποιημενοι με την εικονα του Δημου και την εικονα του σας τη χαλαει ο Χολης, αγνοηστε με και πατε παρακατω με τις δικε σας προτασεις.Απλα πραγματα ,γιατι βασανιζεστε.
    Σας ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον σας σε αυτα που γραφω Μακαρι να διαβαζαμε και αλλες αποψεις και ας μη μας αρεσουν. Το ζητουμενο ειναι να μιλαμε και οχι να σιωπουμε,γιατι η σιωπη σε ορισμενες καταστασεις ειναι χρυσος αλλα σε καποιες αλλες ειναι συνενοχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δεν γινετε ετσι ο διαλογος Πανο, κανε κριτικη , εχεις δικαιωμα...αλλα να σπιλωνεις εργαζομενα παιδια οτι παιρνουν 35000 ευρω , και επισης να αφηνεις υπονοουμενα για τα λεφτα του πρασινου ταμειου , χωρις να εχεις αποδειξεις και χωρις να ξερεις πως λειτουργει, ειναι απαραδεκτα πραγματα. Μπορει να εισαι σε κοντρα με την σημερινη δημοτικη αρχη και να εχεις πικρια, αλλα θα πρεπει να διατηρεις την ψυχραιμια σου και να εισαι 100% σιγουρος για οτι γραφεις. Νομιζω οτι επεσες στην παγιδα του γραφειου τυπου και στην προσπαθεια σου να βρεις "σκανδαλα" πετας οτι να ναι.
    ενας φιλος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.