Θα συμπληρωθεί το πάζλ;


Σε λίγες μέρες μπορεί να ανακοινωθεί μια επιχειρηματική επένδυση στην περιοχή μας που αφορά τον πρωτογενή τομέα και που εξηγεί και την επιλογή συγκεκριμένου υποψηφίου για στήριξη στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Αναφερόμαστε στις ιχθυοκαλλιέργειες όπου σύμφωνα με το νέο χωροταξικό η περιοχή μας από Αστακό μέχρι Μύτικα καθώς και τα νησάκια Καστός και Κάλαμος θα γεμίσει κλουβιά!!!!. Ένα σχέδιο που ξεκίνησε πριν ένα χρόνο και τώρα αναμένετε να κάνει το επόμενο βήμα. Ήδη οι κάτοικοι του Καστού και του Καλάμου ξεκίνησαν τον αγώνα. Εμείς στο Ξηρόμερο χορεύουμε ακόμη. Πάντως ο "κατάλληλος" με τον οποίο θα υπάρχουν και οι λιγότερες αντιδράσεις φαίνεται ότι βρέθηκε αν και στην πορεία όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν και η επιλογή να είναι άλλη. Μένει να επαληθευτούν όλα αυτά και να συμπληρωθεί το παζλ η απλώς να είναι μόνο σενάρια και φήμες. Για να δούμε.....

Το τρίτο μάτι.

7 σχόλια:

 1. Ο νέος συνδυασμός του κατάλληλου θα έχει σύμβολο την τσιπούρα. Να τον στηρίξετε πατριώτες... στηρίξτε την καταστροφή του τόπου μας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΗ ΚΡΙΜΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΤΕ ΣΕ ΜΑΡΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΔΙΞΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΕ ΤΗΠΛΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΝΑ ΠΩΣ ΕΞΑΝΕΜΙΖΕΤΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Παιδια πριν ειναι αργα ξεσηκωμος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. δεν νομιζω οτι θα αντιδράσει κανεις εχουν τον τροπο αυτοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΡΓΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.