Τέλος για το παιδικό τμήμα του Ν.Ο.Μ.Α. Απονεμήθηκαν τα διπλώματα στους μικρούς που το παρακολούθησαν.


Τελευταία ημέρα του παιδικού τμήματος του Ν.Ο.Μ.Α. σήμερα. Τα παιδάκια πήραν το τελευταίο μάθημα και στο τέλος είχαμε μία μικρή εκδήλωση, όπου απονεμήθηκαν από την Αντιπρόεδρο του Ν.Ο.Μ.Α. και ψυχή της σύστασης και της λειτουργίας του παιδικού τμήματος κα Τζορτζίνα Καμπισοπούλου αναμνηστικά διπλώματα.

Επίσης στα παιδάκια μοιράστηκαν χυμοί που αγόρασε ο Ναυτικός Όμιλος. Σκοπός του Ομίλου είναι του χρόνου τα παιδικά τμήματα κολύμβησης να ξεκινήσουν από πολύ νωρίς με το κλείσιμο των σχολείων. Με περισσότερο κέφι και καλύτερη οργάνωση μιας και η εμπειρία πλέον υπάρχει. Ευχαριστούμε την κα Τζούλια Καμαρέτσου για τα 20 ευρώ δωρεά για το παιδικό τμήμα και την κα Κάππα Παρασκευή για τα 10 ευρώ δωρεά επίσης για το παιδικό τμήμα.
Ενημερώνουμε ότι ο διαγωνισμός ψαρέματος με καθετή αναβλήθηκε λόγω μικρής συμμετοχής (τρεις βάρκες). Μάλλον η επιλογή της ημερομηνίας ήταν λάθος, πολύ αργά μάλλον και την ημέρα που είχαμε το πανηγύρι της Αγίας Ελεούσας. Ακούσαμε τις παρατηρήσεις όλων και τις λαμβάνουμε υπ' όψη. Το κύπελλο παραμένει στην περιουσία του Ομίλου μέχρι να χρησιμοποιηθεί σε ένα μελλοντικό διαγωνισμό.

Πηγή: http://noma2013.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.