Ανακοίνωση Προέδρου Ν.Α.Ο.ΑΣ.

Πολύς θόρυβος δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες από την φημολογούμενη στήριξη του εμπνευστή, χρηματοδότη και επίτιμου μέλους του Ν.Α.Ο.ΑΣ κου Αποστόλη Πανταζή (δείτε εδώ) προς τον υποψήφιο για τον Δήμο Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη. Το Δ.Σ. του Ν.Α.Ο.ΑΣ με σχετική του ανακοίνωση βάζει τα πράγματα στη θέση τους.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Ν.Α.Ο.ΑΣ.

Σχετικά με σχόλια που δημοσιεύτηκαν σε ιστολόγια (Ξηρόμερο news, Ξηρομερίτης, Μύτικας press) και αφορούσαν τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Αστακού, από την διοίκηση του Ν.Α.Ο.ΑΣ ανακοινώνονται τα εξής:
1. Σκοπός δημιουργίας του ΝΑΟΑΣ, του οποίου οραματιστής και εμπνευστής του είναι ο Απόστολος Νικολάου Πανταζής, είναι πάνω απ’ όλα η αγάπη για τον τόπο μας και τους κατοίκους του. Έτσι λοιπόν βασική επιδίωξη του Ομίλου είναι αρχικά τα παιδιά αλλά και οι ενήλικες να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, και ειδικότερα με τον θαλάσσιο αθλητισμό, αλλά και να γνωρίσουν μέσα από διάφορες δραστηριότητες περισσότερα για το θαλάσσιο περιβάλλον αναπτύσσοντας έτσι και μία σχέση σεβασμού και συνύπαρξης με την φύση.
Επίσης, η συστηματική καλλιέργεια και η ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών για την συμμετοχή τους σε αθλητικούς αγώνες, η ανάπτυξη του πνεύματος της άμιλλας, της ομαδικότητας της αλληλεγγύης και η βελτίωση της φυσικής κατάστασης και η ανάπτυξη των φυσικών ικανοτήτων.
2. Στους λίγους αυτούς μήνες παρουσίας μας στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης του Αστακού προσπαθήσαμε να κινηθούμε πάντα προς αυτό το σκοπό διοργανώνοντας παράλληλα και διάφορες ψυχαγωγικές κυρίως εκδηλώσεις με στόχο να συμβάλουμε όσο μπορούμε στην πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου μας.
Ο κόσμος αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια μας και αποδεικνύεται αυτό από την πολυπληθή παρουσία του σε όλες τις εκδηλώσεις μας.
Επιπλέον αναγνώρισε, και γι αυτό άλλωστε μας επιβράβευσε με την συμμετοχή του σε όλες τις εκδηλώσεις, ότι στα όσα κάναμε μέχρι σήμερα ήταν πάντα με γνώμονα την αγάπη μας για το καλό του τόπου μας και όχι για κανέναν άλλο λόγο.
3. Ο ΝΑΟΑΣ λοιπόν κέρδισε την με την αξία του, με την δημιουργικότητα και την ομαδική και σκληρή δουλειά των μελών του, μια θέση στην καρδιά των κατοίκων του Αστακού, του Ξηρομέρου και όχι μόνο. Γι αυτό λοιπόν δεν θα επιτρέψουμε να μεταβληθεί σε κάτι άλλο, δηλαδή σ’αυτό που έγραψαν κάποιοι ότι έχει ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΟΛΟ.
4. Ο Ν.Α.Ο.ΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
5. Ο ΝΑΟΑΣ ΕΧΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ.
6. Ο ΝΑΟΑΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ. Ο ΝΑΟΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ

ΠΑΝΩΡΑΙΑ Ν. ΠΑΝΤΑΖΗ

5 σχόλια:

  1. Κι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία η προσπάθεια και το κείμενο, αλλά τα ασυμμάζευτα δεν μαζεύονται. Εκείνο για τη γυναίκα του Καίσαρα το ξέρετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά δηλαδή θα βγει ο ναυτικός όμιλος και θα πει ψηφίσετε αρετακια;τι ειναι ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ που δίνει κατευθύνσεις .μην τρελαθούμε τωρα .εξαλλου οι δικές ψήφοι μετράνε .αν βγει θα βγει απο εμάς που θα τον ψηφίσουμε .ζηλευετε γιατι όλοι θα θέλατε να είστε ΝΑΟΑΣ .χωρις ΝΑΟΑΣ ο τόπος θα ηταν στην αφάνεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πανωραια προχωρα, ξερουμε οτι εσυ δεν εχεις σχεση με τα πολιτικα. Αγαπας τον Αστακο και τον τοπο σου. αλλα μην ξανακανετε το ιδιο λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΝΑΟΑΣ μετά τα τελευταία γεγονότα αποδείχτηκε ότι μοιράζει καθρεφτάκια στούς ιθαγενείς. Πανωραία είσαι ωραία αλλά τα πράγματα έγιναν πολύ μούσκεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.