Δήλωση Δημάρχου Ξηρομέρου Πυθαγόρα Σαμαρά για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.


Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Πυθαγόρας Σαμαράς με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
Εύχομαι σε όλους τους μαθητές του Δήμου Ξηρομέρου μια γόνιμη και δημιουργική σχολική χρονιά. Με όνειρα, στόχους και κυρίως μεγάλες κατακτήσεις στο χώρο της γνώσης.
Στους άξιους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας καλή επιτυχία στο σπουδαίο έργο που επιτελούν.
Στους γονείς καλή δύναμη στην δύσκολη αυτή περίοδο για τον τόπο μας.
Η Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου είναι πάντα δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας. Στα μικρά και μεγάλα προβλήματα. Με ευαισθησία, κατανόηση και κυρίως διάθεση για σκληρή δουλειά, ώστε να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια.
Το αποδείξαμε αυτό περίτρανα με το θέμα των Λυκειακών Τάξεων Φυτειών.. Μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον και σε συνεργασία πάντα με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και τους εκπαιδευτικούς εργαστήκαμε έτσι ώστε όλα τα σχολεία μας να είναι έτοιμα από κάθε πλευρά για να υποδεχτούν τους μαθητές.
Καλή σχολική χρονιά σε όλους.!!!

3 σχόλια:

  1. Κανένα σχόλιο ρε "Δήμαρχε" για το "χωροταξικό" των κλουβιών ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ περιεργη αυτη η σιωπη απο τον Δημο Ξηρομερου για τα κλουβια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Δήμαρχε, κυρία Αντιδήμαρχε, αρμόδια για θέματα Πολιτισμού και Παιδείας στο Δήμο Ξηρομέρου, σας υπενθυμίζουμε πως πριν κλείσει το Δημοτικό Σχολείο Αρχοντοχωρίυ, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, δια του δραστήριου Προέδρου του κ. Θ.΄Γ. Σκέντου, σας είχε ενημερώσει εγγράφως για μία σειρά από προβλήματα (υλικοτεχνικού και παιδαγωγικού ενδιαφέροντος)που αντιμετώπζε το Σχολείο.
    Ελπίζουμε και ευχόμαστε, το σχολείο να ξεκινήσει χωρίς τα προβλήματα αυτά.
    Κιν. Πολ. Αρχοντοχωρίου


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.