Αγιασμός στο Γυμνάσιο Φυτειών και στις Λυκειακές τάξεις παρουσία των Αντιδημάρχων Ξηρομέρου.


Η Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Ξηρομέρου κ. Κουμανδράκη - Σαμαρά Κωνσταντίνα, καθώς και η Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Φυτειών κ. Ευθυμία Καραπάνου-Κολοβού παραβρέθηκαν στην τελετή αγιασμού του Γυμνασίου και των Λυκειακών Τάξεων Φυτειών με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. 
Οι δύο Αντιδήμαρχοι, αφού ευχήθηκαν σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, μια γόνιμη και δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία και γεμάτη επιτυχίες, αναφέρθηκαν στο θέμα των Λυκειακών Τάξεων Φυτειών λέγοντας ότι «η επίσημη απόφαση της Πολιτείας με την οποία οι Λυκειακές Τάξεις δεν καταργούνται αποτελεί δικαίωση για όλους.
Για τον αγώνα των μαθητών και των κατοίκων των Φυτειών και την συμπαράστασή τους προς Δημοτική Αρχή όλο αυτό το διάστημα» τους οποίους ευχαρίστησαν θερμά, αλλά «και για την σκληρή και επίπονη μάχη που έδωσε η Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου μια μάχη πολλές φορές μοναχική και με άδικη κριτική».



Στην συνέχεια ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τις τελευταίες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής σχετικά με τις Λυκειακές Τάξεις Φυτειών.
Τέλος, τόνισαν για μια ακόμη φορά με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, στέλνοντας παράλληλα και το δικό τους μήνυμα προς τους συνδημότες μας στις Φυτείες αλλά και σε όλους τους κατοίκους του Ξηρομέρου ότι: «Ως Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου συμπορευόμαστε μαζί με την εκπαιδευτική κοινότητα, δηλαδή όλους εσάς για να πραγματοποιήσουμε τον κοινό μας στόχο, ένα δημόσιο σχολείο αναβαθμισμένο, ποιοτικό και ανταγωνιστικό, που θα εξασφαλίζει στα παιδιά μας τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους.
Υποστηρίζουμε κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία στο χώρο της Παιδείας. Είμαστε δίπλα σας με κάθε τρόπο για σχολεία λειτουργικά και αποτελεσματικά. Το αποδεικνύουμε αυτό καθημερινά.
Ευχόμαστε ο κοινός μας αγώνας ο οποίος μας γέμισε πολύτιμες εμπειρίες να αποτελέσει εφαλτήριο για καινούριες κατακτήσεις».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
(grafeiotipouxiromerou@gmail.com)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.