Μπήκε Νοέμβριος και κλειστός ακόμη ο Παιδικός Σταθμός της Κανδήλας. Τι συμβαίνει;


Δέκτες πολλών παραπόνων έχουμε γίνει για την μη λειτουργία του Παιδικού Σταθμού της Κανδήλας μέχρι και αυτήν την στιγμή που αναδεικνύουμε το θέμα. Έχουν γίνει οι εγγραφές των παιδιών και όμως ο Παιδικός Σταθμός παραμένει κλειστός.
Ο Παιδικός Σταθμός της Κανδήλας είναι ένα έργο που πέρασε από σαράντα κύματα (δείτε εδώ) και πραγματικά για να είμαστε δίκαιοι, η δημοτική αρχή ανέλαβε να διαμορφώσει και παρέδωσε μία πολύ όμορφη υποδομή (δείτε εδώ), που όλοι παραδέχτηκαν ότι στο συγκεκριμένο θέμα η δημοτική αρχή έκανε ένα πολύ καλό έργο.
Όμως αυτή η υποδομή ενώ θα έπρεπε να λειτουργεί από τις αρχές Σεπτεμβρίου, δυστυχώς δεν συμβαίνει αυτό και μπήκαμε στον κόπο να ψάξουμε για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η κατάσταση για να σας ενημερώσουμε έγκυρα.
Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι το πρόβλημα υπάρχει διότι δεν έχουν ανανεωθεί οι συμβάσεις των εργαζομένων που στελεχώνουν τους παιδικούς σταθμούς. Ο Παιδικός Σταθμός της Κανδήλας χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και απασχολούνται αποκλειστικά εργαζόμενοι με συμβάσεις, των οποίων η σχέση εργασίας έληξε τον Αύγουστο και δεν έχουν ανανεωθεί όπως θα έπρεπε ήδη να έχει γίνει. Μάλιστα στους ανθρώπους αυτούς οφείλονται και χρήματα. Το πρόβλημα αυτό είναι Πανελλαδικό και εντοπίζεται στο Υπουργείο Εσωτερικών και στις Περιφέρειες, όπου δεν έχει προχωρήσει η ανανέωση των συμβάσεων, και ο λόγος όπως ρωτήσαμε και μάθαμε είναι για να υπάρχει ένα κενό κάποιων μηνών μεταξύ των ανανεώσεων των συμβάσεων. Στην Ελλάδα του μνημονίου και των περικοπών, δυστυχώς οι υπηρεσίες πρόνοιας βρίσκονται στο στόχαστρο.
Πάντως θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι το πρόβλημα αυτές τις ημέρες μας πληροφόρησαν οδεύει προς λύση, αλλά και το να ξεκινάει ο Παιδικός Σταθμός τον Δεκέμβριο αντί του Σεπτεμβρίου δεν το βρίσκουμε σωστό. Αυτό συμβαίνει και δεν λειτουργεί ο Παιδικός Σταθμός της Κανδήλας.

2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ . ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ.ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΤΟΜΑ
    ΤΟ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για την ανάρτησή σας...ίσως να συνέβαλλε και στην σημερινή κίνηση της Αντδημάρχου. Δυστυχώς οι ενδιαφερόμενοι γονείς δεν το κυνήγησαν νωρίτερα έτσι ώστε να βρεθεί λύση. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.