Την δεύτερη θέση στην Ελλάδα και το αργυρό μετάλιο κατέκτησε η Καϋμενάκη Μελίνα του Ακαρνανικού.

Οι νικήτριες στο βάθρο με τους προπονητές τους. Στο βάθρο της 2ης θέσης (αριστερά), η Μελίνα Καϋμενάκη με τον προπονητή της Σπύρο Καϋμενάκη.
Την 2η θέση (ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ) κατέκτησε η αθλήτρια του Ακαρνανικού Α.Σ. Αλυζίας Καϋμενάκη Μελίνα,  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Παίδων-Κορασίδων που έγινε από τις 15 Ιουνίου έως τις 17 Νοεμβρίου 2013 στην πόλη των Ιωαννίνων.
Μετά την επιτυχημένη της εμφάνιση στους Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Συλλόγων της Αθήνας και, την κατάκτηση της 1ης θέσης (χρυσό μετάλλιο), η νεαρή αθλήτρια από την Αλυζία κατέκτησε τώρα το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία +59 κορασίδων, αποδεικνύοντας ότι είναι μία από τις κορυφαίες αθλήτριες της κατηγορίας της.
Οι αγώνες έγιναν σε μια όμορφη και φιλόξενη πόλη τα Ιωάννινα στο εξαιρετικό κλειστό στάδιο του πανεπιστήμιου. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο καθώς συμμετείχαν περίπου 1300 αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Η Μελίνα στο βάθρο της 2ης θέσης με τις συναθλήτριες της.
Η Μελίνα για φτάσει στη διάκριση αυτή χρειάστηκε να δώσει έξι αγώνες. Επικράτησε εύκολα σχετικά στου δυο πρώτους με σκορ 6-1 και 8-0 αντίστοιχα. Ο τρίτος αγώνας ήταν καθοριστικός καθώς αγωνίστηκε με ισάξια αντίπαλο και νίκησε με υπεροχή 0-0 κανονικός αγώνας, 0-0 η παράταση. Στο τέταρτο αγώνα πέρασε δυναμικά στην τετράδα και τα μετάλλια με σκορ 4-2. Ο ημιτελικός ήταν συγκλονιστικός, η Μελίνα βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ έκανε την ανατροπή και στην παράταση (χρυσός πόντος) μπήκε στον τελικό. Εκεί σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι οι δυο κορυφαίες αθλήτριες της κατηγορίες οδηγήθηκαν στην παράταση και τον χρυσό πόντο για να βγει η πρωταθλήτρια, όπου τελικά 10 δεύτερα πριν τη λήξη το παιχνίδι κρίθηκε υπέρ της αθλήτριας από την αρχαία Ολυμπία.
Εμφανώς χαρούμενη η Μελίνα για την επιτυχία της, σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενη. Μου είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια όλα όσα αισθάνομαι. Δεν περίμενα ότι θα κατακτήσω το αργυρό μετάλλιο. Ήθελα να μπω μέσα και να κάνω έναν δυνατό αγώνα. Μετά τον πρώτο σκέφτηκα ότι πρέπει να συγκεντρωθώ για να πάω παραπάνω. Πάντα σκέφτομαι ρεαλιστικά. Δεν θέλω να κοιτάζω πέρα από αυτά που μπορώ. Στον αγώνα υπήρχαν πολλές και καλές αθλήτριες, άρα ήξερα πως δεν θα ήταν εύκολο. Το να σκέφτομαι όμως τα μετάλλια είναι κάτι φυσιολογικό».
Ενώ ο προπονητής της Καϋμενάκης Σπύρος ικανοποιημένος δήλωσε: «Η Μελίνα απέδειξε για μια ακόμη φορά πως όταν τα φυσικά προσόντα και το ταλέντο συνδυάζονται με σκληρή και συστηματική δουλειά τότε κανένα εμπόδιο δεν είναι αξεπέραστο».

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.