Ενδεχόμενη διακοπή νερού στον Αστακό σήμερα λόγω προγραμματισμένων εργασιών της ΔΕΗ.


Ενημερώνουμε τους συνδημότες μας κατοίκους της πόλης του Αστακού, ότι σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΔΗΕ Α.Ε (http://www.deddie.gr/outages/public/scheduling.aspx) πιθανόν θα υπάρξει προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης σήμερα 20/11/2013 και ώρα από 08:00 π.μ. έως 03:00 μ.μ., λόγω εργασιών συντήρησης (αλλαγή στύλων) στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου που βρίσκεται το αντλιοστάσιο που υδροδοτεί την πόλη του Αστακού. Ως εκ τούτου τις ώρες τις διακοπής δεν θα λειτουργεί το αντλιοστάσιο του Αγίου Δημητρίου, και τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν στην υδροδότηση της πόλης του Αστακού θα οφείλονται αποκλειστικά και μόνο στο λόγο αυτό.
Σε επικοινωνία της Δημοτικής Αρχής, οι υπεύθυνοι της ΔΕΔΗΕ Μεσολογγίου διαβεβαίωσαν ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για συντομότερη επανηλεκτροδότηση.
Ζητάμε για μια ακόμη φορά την κατανόηση των συνδημοτών μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜEΡΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.