Δήλωση συμπαράστασης από τον συμπατριώτη μας, υποψήφιο Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου, Πάνο Παπαδόπουλο.


Αγαπητοί συμπατριώτες, εκφράζω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την συμπαράστασή μου στο αγώνα σας κατά της επέκτασης των ιχθυοκαλλιεργειών στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ξηρομέρου και των νησιών Καλάμου και Καστού Λευκάδας, όπως αυτή προβλέπεται μέσα από το νέο χωροταξικό των ιχθυοκαλλιεργειών. Δηλώνω δε ότι θα βρίσκομαι πάντα κοντά σας, από όποια θέση ευθύνης κατέχω, ούτως ώστε να αποτραπεί το έγκλημα που προωθείται από συγκεκριμένα συμφέροντα και σκοπό έχει να πλήξει βάναυσα τις προοπτικές της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής.
Πρέπει να αντιληφθούν κάποιοι ότι τουρισμός και ιχθυοκαλλιέργεια δεν συμβιβάζονται και οφείλουν επιτέλους να ακούσουν τις τοπικές κοινωνίες. 

Π. Παπαδόπουλος

Υπ. Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ Πάνο, από εσένα περιμένουμε πολλά.
    Καλή επιτυχία στην νέα σου πολιτική περιπέτεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.