Μικροί δημοσιογράφοι εν δράσει στο Δημοτικό Σχολείο Βάρνακα.


Στην έκδοση εφημερίδας προχώρησαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Βάρνακα με την βοήθεια των Δασκάλων τους. Ο τίτλος της εφημερίδας είναι «Οι Ατσίδες» και αναμένεται να γίνει ανάρπαστη. Να τι γράφουν στο Blog του σχολείου τους για να αναγγείλουν το πρώτο φύλλο της εφημερίδα τους οι μαθητές.
«Γίναμε μικροί δημοσιογράφοι και εκδώσαμε το πρώτο φύλλο της σχολικής μας εφημερίδας! Είμαστε περήφανοι γι' αυτό. Τίτλος της εφημερίδας «Οι Ατσίδες». Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση!»

3 σχόλια:

  1. Δέσποινα Ι. Λιότου (εκπαιδευτικός)14 Νοεμβρίου 2013 - 5:16 μ.μ.

    Μπράβο σας παιδιά! Θερμά συγχαρητήρια σ΄εσάς και στους δασκάλους σας οι οποίοι σας στηρίζουν και φροντίζουν να αναδείξουν κάθε δυνατότητά σας. Εύχομαι η διάθεσή σας για δουλειά, η δημιουργικότητα και το ταλέντο σας να σας συντροφεύουν σε κάθε πτυχή της ζωής σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.