Ανακοίνωση της Αντιδημάρχου Δήμου Ξηρομέρου κας Κωνσταντίνας Κουμανδράκη - Σαμαρά για τον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Κανδήλας.


Ανακοίνωση εξέδωσε η Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου κα Κωνσταντίνα Κουμανδράκη - Σαμαρά σχετικά με την μη λειτουργία του Βρεφονηπιακού Σταθμού στην Κανδήλα. Επειδή μέχρι τώρα οι διαβεβαιώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών για επίλυση του προβλήματος σύντομα και σύντομα αποδείχτηκαν αναληθείς, προχωρά στην προσωρινή μετακίνηση μονίμων υπαλλήλων από τους Παιδικούς Σταθμούς Αστακού και Φυτειών μέχρι να λυθεί το πρόβλημα της ανανέωσης των συμβάσεων των εργαζομένων. Το Υπουργείο Εσωτερικών ακόμα διαβεβαιώνει ότι το πρόβλημα θα λυθεί σύντομα. Ακολουθεί η ανακοίνωση της κας Αντιδημάρχου.

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ,
ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Σχετικά με το πρόβλημα λειτουργίας του Βρεφονηπιακού Σταθμού στην Κανδήλα, που οφείλεται στην καθυστέρηση από την αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Εσωτερικών, ''Τμήμα Προσωπικού ΟΤΑ/Τμήμα Νομικών Προσώπων, Ιδρυμάτων & Επιχειρήσεων'', που εγκρίνει την ανανέωση των συμβάσεων προσωπικού ιδιωτικού δικαίου τα οποία απασχολούνται στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού/ΕΣΠΑ 2007-2013 Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής, η αρμόδια Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ κ. Κωνσταντίνα Κουμανδράκη - Σαμαρά αποφάσισε την μετακίνηση υπαλληλικού προσωπικού, για να μην υπάρχει άλλη χρονική καθυστέρηση, από τους παιδικούς Σταθμούς Αστακού και Φυτειών, στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Κανδήλας έτσι ώστε να ξεκινήσει άμεσα την λειτουργία του.


Ζητάμε την κατανόηση των γονέων για το πρόβλημα, για το οποίο έχουμε την διαβεβαίωση από τις αρμόδιες υπηρεσίες ότι θα λυθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ
Κωστούλα Κουμανδράκη - Σαμαρά

Αντιδήμαρχος

6 σχόλια:

 1. Αν λειτουργήσει πριν τα Χριστούγεννα τηλεφώνησε μου
  Ψέματα ψέματα ψέματα
  Λένε σε όλους ´´ναί´ και στο τέλος δεν κάνουν τιποτε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ηδη απο σημερα λειτουργει.....πηγαινε να το διαπιστωσεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. με τον αντιστοιχο σταθμο στο Καραισκακη τι γινεται;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. υπολειτουργεί ή λειτουργεί?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. μονο ο σταθμοσ στην κανδηλα δεν εχει ανοιξει???
  με το καραϊσκακη τι γινεται?δεν εχει εκει παιδια?????απλα περιμενουμε.......και τιποτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.