Πέραν της φημολογίας υπάρχει και η πραγματικότητα...Και αυτή λέει ότι ο Δήμος Ξηρομέρου δεν έχει ψηφίσει Τεχνικό Πρόγραμμα και Προϋπολογισμό για το 2014. Δημοτική Αρχή και Αντιπολίτευση ας καθίσουν να βρουν ένα κοινό σημείο αναφοράς ώστε να μπορέσει, πάντα προς όφελος των Δημοτών, να λειτουργήσει ο Δήμος τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές.
Η έντονη φημολογία γύρω από τις κινήσεις των υποψηφίων κάνουν κακό στην ηρεμία μας, χρονιάρες μέρες, και καλό στην επισκεψιμότητα των ιστολογίων (blog). Και όταν καμία φόρα λέω στο καφενείο "κάτσε να δω τι γράφουν και τα blog", o μπάρμπα Μήτσος ρωτάει "τι μπλόκ είναι αυτά; σαν εκείνα που γράφω πόσο γάλα πιάνω".......
Άντε και καλή χρονιά.
Y.Γ. Σάντα Κλάους σε παρακαλώ μην φέρνεις καθρεφτάκια για δώρα σε μεγάλα παιδιά..

Το τρίτο μάτι.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.