Παναγιώτης Στάϊκος: «Είτε θα κατέβω επικεφαλής υποψήφιος Δήμαρχος ή στο σπίτι μου... Με την κυρία Σαμαρά είχα και έχω φιλικές σχέσεις... Έχει καθαρά χέρια, αλλά βλέπουμε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία».


Αγαπητό ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS.
Πάντα πίστευα ότι τα δημόσια πρόσωπα η κριτική, όχι απλά δεν πρέπει να τα ενοχλεί, αλλά είναι επιβεβλημένη, γιατί είναι βέβαιο, ότι δεν μπορεί να τα έχουν κάνει όλα τέλεια. Και η κριτική μπορεί να είναι επιβεβλημένη, αρκεί να είναι καλοπροαίρετη.
Είμαι σίγουρος όπως λέτε επί λέξη: (ο σκοπός μας είναι να ενημερώσουμε τους δημότες ποιες διεργασίες λαμβάνουν χώρα εν όψει των δημοτικών εκλογών) και ότι: (οι πηγές μας είναι ο απλός κόσμος και άλλοτε δικαιωνόμαστε, και άλλοτε, όπως στην περίπτωση του κου Στάϊκου, όχι. Βέβαια για μία απλή ενδεχόμενη συνεργασία μιλήσαμε δεν κατηγορήσαμε ούτε ψέξαμε κάποιον νομίζουμε.), ότι ο σκοπός σας δεν ήταν να με προσβάλλετε.
Όμως όταν αναφερόμαστε σε δημόσια πρόσωπα και πολύ περισσότερο πιθανούς υποψηφίους Δημάρχους με φήμες, οι οποίες δεν είχαν και την παραμικρή δόση αλήθειας, τότε τα προσβάλουμε.
Νομίζω ότι εάν δεν θέλατε να με πάρετε τηλέφωνο, μπορούσατε να μου στείλετε ένα e-mail και να με ρωτήσετε τι σκοπεύω ή τι έχω αποφασίσει, εάν είχα αποφασίσει, να κάνω στις επερχόμενες εκλογές.
Όμως μου κάνει εντύπωση πως βασιστήκατε σε κάποιες κακόβουλες φήμες και δεν ακούσατε αυτό που έχουν ακούσει και οι πέτρες, ότι οι χιλιάδες, γιατί είναι πραγματικά χιλιάδες οι φίλοι μου, που με εκτιμούν, με αγαπούν και με στηρίζουν, να μου λένε με στεντόρεια φωνή: Παναγιώτη είτε κατέβα ως επικεφαλής - υποψήφιος Δήμαρχος ή κάτσε ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!!
Αυτή λοιπόν την προτροπή-διαταγή δεν μπορούσα να παραβώ και όχι ότι θεωρούσα υποτιμητικό να είμαι υποψήφιος στον Συνδυασμό της κυρίας Σαμαρά ή του κύριου Βότση ή του κύριου Γεωργαλή, με τους οποίους διατηρώ άριστες προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις. Με την κυρία Σαμαρά μάλιστα στις γιορτές ανταλλάσσουμε και δώρα και ήταν καλεσμένη και παρίστατο στον γάμο του γιου μου, πράγμα που σημαίνει ότι ήταν και παραμένουν ακόμη και σήμερα φιλικές οι σχέσεις (ή μήπως αυτό είναι κακό), χωρίς αυτό να υποδήλωνε ότι εγώ είχα δηλώσει υποψήφιος στον συνδυασμό της σε περίπτωση καθόδου της στις εκλογές. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να βλέπουμε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία ή να κάνουμε κριτική ο ένας στον άλλον. Εγώ όταν ήμουν Δήμαρχος δεχόμουν την κριτική όχι μόνο της αντιπολίτευσης, αλλά και των συνεργατών μου και φρόντιζα, τα όποια λάθη είχα κάνει να τα διορθώνω αμέσως.
Και θέλω με την ευκαιρία να δηλώσω πως σε περίπτωση που βρεθώ πολιτικά αντίπαλος, για μένα δεν θα είναι εχθρός, αλλά συνυποψήφια, την οποία θα αντιμετωπίσω με σεβασμό και ευγένεια, όπως σκοπεύω να κάνω και με τους άλλους υποψηφίους. Η ιστορία μου λέει ότι όταν ήμουν Δήμαρχος Αστακού είχα φιλικότατες σχέσεις με τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης και όλους τους Δημοτικούς συμβούλους και η προεκλογική περίοδος είχε γίνει σε απόλυτο κλίμα ευπρέπειας. Από πλευράς μου θα κάνω το παν για να υπάρξει τέτοιο κλίμα.
Στον δε συνδυασμό μου εφ’ όσον είμαι υποψήφιος θα έχουν θέση άνθρωποι που πιστεύουν στην δημοκρατία, την διαφάνεια, την συλλογικότητα, την κοινωνική αλληλεγγύη, την κοινωνική δικαιοσύνη, ανεξάρτητα με το τι κόμμα ψηφίζουν ή τι γραμματικές γνώσεις έχουν, αρκεί να έχουν τα χέρια τους καθαρά. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι η κυρία Ντίνα Σαμαρά δεν έχει καθαρά χέρια, την οποία σέβομαι, όπως με σέβεται και εκείνη. Αλλά άλλο είναι αυτό και άλλο, ότι δήλωσα ή άφησα να εννοηθεί ότι θα είμαι υποψήφιος στον συνδυασμό της. Στον συνδυασμό μου εφ’ όσον θα είμαι Υποψήφιος δεν έχουν θέση, αυτοί μόνο που έχουν λερώσει τα χέρια τους με Δημόσιο Χρήμα και η κοινωνία τους έχει κολλήσει την ταμπέλα του ΛΑΜΟΓΙΟΥ.
Και όταν αναφέρθηκα στην ανάπλαση, για μένα δεν είναι έργο ύψιστης προτεραιότητας για τον Αστακό αυτό, ούτε η ανακαίνιση του Νεοκλασικού, αλλά η αποπεράτωση του κλειστού γυμναστηρίου, η αντικατάσταση του αγωγού ύδρευσης από τις πηγές του Αγίου Δημητρίου (έχω αφήσει έτοιμη μελέτη με περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις και τεύχη δημοπράτησης), η λειτουργία του βιολογικού, των σφαγείων, η τουριστική αξιοποίηση του Δημοτικού Κτήματος του Μαραθιά 2100 στρεμμάτων, με την σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης με τα Υπουργεία Τουρισμού και Οικονομιών, τα οποία θα αναλάβουν τους διαγωνισμούς για την προσέλκυση επενδυτών, για να μην περάσει από το μυαλό κανενός πως ο Σταϊκος από αυτή την επένδυση προσδοκά καμιά μίζα, καθώς και η ολοκλήρωση της μελέτης της ΜΑΡΙΝΑΣ, για να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ 2014-2020, πράγμα το οποίο δεν κατέστη δυνατόν, όχι μόνο στην διάρκεια της θητείας μου ως Δημάρχου Αστακού, αλλά ούτε μέχρι σήμερα.
Όσο γι’ αυτόν τον «μάγκα» (αναφέρετε σε ανώνυμο σχόλιο), που λέει ότι έγινα Δήμαρχος έχοντας το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ, σας πληροφορώ ότι ποτέ δεν πήρα το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ, αφού στις εκλογές του 1986 το είχε πάρει ο κύριος Λυμπεράτος και στις εκλογές του 1990 και του 2006 είχα κατέβει ανεξάρτητος, όπως θα είμαι και τώρα. Εάν κατέβω θα κατέβω ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ. Ακόμη και το 2010 όταν ήμουν εν ενεργεία Δήμαρχος το βαθύ ΠΑΣΟΚ (άκου εκεί του βαθύ ΠΑΣΟΚ. Βρέ ζώον τέτοια Ελληνικά δεν γράφουν ούτε οι φίλοι μου οι Αλβανοί, που ζουν στην περιοχή μας), παρέβη καταστατικές λειτουργίες του με τις οποίες στήριζε τους εν ενεργεία Δημάρχους και έδωσε το χρίσμα στον κύριο Λύτρα. Τότε εγώ τι θα έπρεπε να κάνω; Να κατεβάσω τα παντελόνια; Και εάν δεν το θυμάσαι εσύ, το θυμούνται όμως όσοι το είχαν διαβάσει στην ΑΙΧΜΗ και στο ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS, που είχα μιλήσει στον κύριο Μακρυπίδη για το έβδομο θανάσιμο αμάρτημα από την υπέροχη ταινία SEVEN, το οποίο με έκανε να απαντήσω, όπως απάντησα τότε στο βαθύ ΠΑΣΟΚ, αδιαφορώντας για το όποιο τίμημα ακόμη και σήμερα.
Όσο για τους σωλήνες αμιάντου (και όχι αμυάντου, όπως τους γράφεις), ψευτόμαγκα-υγιεινολόγε (απαντά σε ανώνυμο σχόλιο) ξέρεις πολύ καλά, ότι δεν κατασκευάστηκαν στην θητεία μου. Θα πρέπει να ξέρεις ακόμη και ένα παιδάκι της πρώτης Δημοτικού το χρίσμα το γράφει με ι και όχι με ει (χρείσμα, όπως το έγραψες εσύ παλιοζαγάρι) και το μάλιστα γράφετε με ι και όχι η όπως το έγραψες (μάληστα). Ειλικρινά θαύμασα την γραφή σου και θα έλθω να μου κάνεις λίγα μαθήματα Γραμματικής και Συντακτικού!!!! Όσο τις άλλες αηδίες που γράφεις, όχι μόνο δεν αξίζει να σου απαντήσω, αλλά ούτε να σε φτύσω. Περαστικά σου. Απ’ ότι φαίνεται μάλλον θα το πιείς το πικρό ποτήρι.!!!
Όσο για τον «φίλο» από τον Αστακό (απαντά σε ανώνυμο σχόλιο), που υπογράφει ως ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΚΙΑ και αναφέρεται σε αλληλοστηρίξεις και ότι εγώ καλλιέργησα τις φήμες, φαίνεται ότι του πέφτω λίγο ψηλός και θέλει να με κοντύνει, αλλά μάταια - μάταια - μάταια.
Αγαπητό ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS με βάση ανυπόστατες φήμες θεωρώ, ότι άθελά σας ίσως, το εν λόγω άρθρο με αδικούσε και με προσέβαλε, αφού πιστεύω ότι με τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να είμαστε πολύ αυστηροί με στοιχεία και θέσεις και όχι να αναφερόμαστε σε αυτά με φήμες.
Και αυτό το λέω γιατί γνωρίζω πως δεν διάκειστε δυσμενώς απέναντι μου. Και μην ξεχνάτε την εντολή - διαταγή των φίλων μου: Παναγιώτη ή Επικεφαλής ή στο ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.
Με εκτίμηση και ευχαριστίες για την φιλοξενία.

Αστακός 31/12/2013
Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

13 σχόλια:

  1. Μάλλον δεν θα κατέβαιτε καθ΄ όλα αγαπητέ κ .Στάϊκο . Δέν βγαίνουν φαίνεται τα "κουκιά " που έλεγε και ο Χαρίλαος Φλωράκης.... Αυτό εισπράττω εγώ απ το κείμενο σας, που το διάβασα με πολύ προσοχή , πραγματικό ενδιαφέρον και αγωνία , γιατι , ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ. Οπως , διαβάζοντάς το κείμενο σας , εισέπραξα οτι : ουτε λίγο ουτε πολύ τα "βάζετε" - κακώς για εμένα- με τον διαχειριστή του MYTIKAPRESS και τον επιπλήττετε για την ορθογραφία του σε 2-3 λεξούλες του κειμένου του . Ξεκαθαρείστε , πριν είναι αργά για εμάς που τόσο πολύ σας θέλουμε. Θα κατέβαιτε για δήμαρχος Ξηρομέρου ΝΑΙ ή ΟΧΙ ; Αυτό είναι το ερώτημα που απασχολεί τους Ξηρομερίτες. Τα υπόλοιπα είναι απλά φληναφήματα...Οταν κατεβήτε υποψήφιος και ρήξεις θα δημιουργήσετε και συγκρούσεις θα αναγκαστήτε να κάνετε με την υπάρχουσα δημοτική αρχή . Αυτά είναι μέσα στο πολιτικό παιγνίδι και επιβάλλεται να τα κάνετε. Εκτός και αν πιστεύετε οτι η σημερινή δημοτική αρχή τα κάνει ΟΛΑ ρόδινα ! [ απευθείας αναθέσεις, έλλειψη νερου στα χωριά, παντε΄λής ανεπαρκία της δημοτικης αρχής στα χωρια κ.λπ ] Επ΄ αυτών σας θυμίζω και δηλώσεις σας το καλοκαίρι του 2013 για την έλλειψη νερού στα περισσότερα χωριά του Ξηρομέρου.
    ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πούμε ότι ο κ. Στάϊκος απαντά σε ανώνυμα σχόλια αναγνωστών και δεν αναφέρεται στο blog για τα ορθογραφικά λάθη που λέει και φυσικά ούτε μας επιτίθεται όπως καθαρά φαίνεται από το κείμενο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΠΛΟΚ. Η ΠΡΩΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ , ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ; ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΠ ΤΟ ΔΡΑΓΑΜΕΣΤΟ ; ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΛΩ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ Ο κ. ΣΤΑΙΚΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ. ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ.
      ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ Τ.

      Διαγραφή
  3. Εύχομαι χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέος έτος σε όλους τους Ξηρομερίτες και στο Μυτικα press. Κ Ζαβιτσάνε κατ αρχήν χρόνια πολλά. Σας προσκαλώ να έρθετε στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Φυτειών, να δούμε μαζί αν στέκουν αυτά που γράφετε για παντελή ανεπάρκεια της Δημοτικής αρχής στα χωριά. Να δούμε από κοντά τα χωριά της ΔΕ που τυγχάνω αντιδήμαρχος, να μιλήσετε με τους κατοίκους, να δούμε δρόμους, εγκαταστάσεις, υδραγωγεία, κτίρια, πλατείες,δημοτικό φωτισμό, καθαριότητες, και ότι άλλο θέλετε. Να ρωτήσετε από ποιά ώρα μέχρι πότε μας βλέπουν έξω στη καθημερινότητα οι πολίτες, να σας δείξω τα έργα που κάνουμε , να ρωτήσετε ότι θέλετε, να ελέγξετε ότι θέλετε. Αν δεν είστε ειδικός φέρτε και όποιον θέλετε μαζί σας, να βγάλουμε και βίντεο με αυτά που θα δούμε. Τέλος πάντων εγώ σας προκαλώ να έρθετε όποτε θέλετε και μόνος σας και ας μη το γνωρίζω. Να ρωτήσετε αν θέλετε μόνος σας και να δείτε, να καταγράψετε ότι θέλετε και μετά γράψτε την κριτική σας που πιστεύω ότι είναι γενική αστήρικτη και ελλειπής. Τον αγώνα μου τον καθημερινό και επί 12ώρο δεν τον χαρίζω σε κανέναν. Να δείτε και τα θέματα που έφερα ως πρόεδρος επιτροπής ποιότητας ζωής και τι έχω αγωνισθεί μέχρι τώρα με τις δυνάμεις που έχω για να τιμήσω την εμπιστοσύνη του λαού που με επέλεξε. Μπορείτε να με βρείτε στις Φυτείες μέχρι τις 12 κάθε ημέρα ή στον Αστακό μέχρι τις 4,5,6 ώρα ανάλογα το φόρτο δραστηριοτήτων, ελλέιψει υπαλληλικού προσωπικού για τις πολλές δραστηριότητες που έχω. Με εκτίμηση Ευθυμία Κολοβού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο που δημοτική αρχή , σύμφωνα με τον νόμο , εκπροσωπείται απο τον κ. Δήμαρχο και οχι απο τους εκάστοτε οριζομένους υπ΄αυτού αντιδημάρχους . Οταν το καλοκαίρι τα χωρια δεν είχαν νερό να πιούν , δεν σας είδαμε να είστε τόσον " λαλήστατη" και ευαισθητη στο ότι π.χ ο Αστακός , η Μαχαιρά , ο Μύτικας ,το Αρχοντοχώρι δεν είχαν νερό να πιούν . Πάντως η χαρακτηρισμός μου για ανήπαρκτη δημοτική αρχή δεν αφορά το πρόσωπό σας.. Σε σας απευθύνομαι τώρα . Και σας ερωτώ : Σας ικανοποιεί τρο γεγονός οτι στον Δήμο Ξηρομέρου γίνονται πολλές μα ΠΟΛΛΕΣ απ' ευθείας αναθέσεις έργων των 2.000 ευρω, 3.000,6.000,9.000,12.000 δίχως Φ.Π.Α σε " ημέτερους εργολάβους " , πράγμα που απαγορεύεται ρητα απο τον Δημοτικο -Κοινοτικό Κώδικα και τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ; Μην είστε λοιπόν τόσο υπερευσθητη στις εύλογες απορίες - ερωτήσεις των πολιτών και δεν είστε εσεις αρμοδία απ΄τον νόμο να απαντήσει , αλλα ο κ. Δήμαρχος ή το γραφείο τύπου του Δημάρχου. Δημοτική "αρχή " δεν είστε εσεις στον Μαχαλά , είναι και ο Αστακός και η Αλυζία και γενικότερα ολα τα μικρά χωρια του Ξηρομέρου που τα περισσότερα έχουν να δουν τον κ. Δήμαρχο από τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.Και ο νοών νοήτω !
      ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ Τ

      Διαγραφή
    2. Ο μυτικας δεν ειχε κανενα προβλημα με το νερο.

      Διαγραφή
  4. Ala una,aladue,ala tre ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΟΤΑΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ Δ.ΦΥΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣκ.ΚΟΛΟΒΟΥ(apropo ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ Δ.ΦΥΤΕΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟΥ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΤΗΣ Δ.ΥΓΕΙΙΝΗΣ;ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΛΕΙΠΕ Η κ.ΚΟΛΟΒΟΥ Η ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΟΛΑ,ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο ΤΖΑΚΙ ΝΟΡΙΤΣ,ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΝΑ ΧΛΩΡΙΩΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ,ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΙΖΕΙ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ,ΕΛΕΟΣ)
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ Η κ.ΚΟΛΟΒΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ,ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑΣ,ΤΗΣ ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΕΒΑΣΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΕ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΛΕΓΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΕΙ. ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ. ΛΙΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΣΟΧΑΤΖΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!
    ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΓΕΡΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ μπορώ να φανταστώ ποιος μπορεί να είναι ο επόμενος δήμαρχος γι' αυτό αγαπητέ κράτα μικρό καλάθι! Γιατί ο Δήμος Ξηρομέρου αποτελείται από 22 χωριά και όχι από 1.

      Διαγραφή
  7. Ωραίο επίπεδο ο κύριος φέρελπις δήμαρχος. Να σκυλοβρίζει τον αναγνώστη που έγραψε ένα σχόλιο, με επιχείρημα την... ορθογραφία. Η επιτομή του ελιτισμού.

    Οι πολίτες έχουν δικαίωμα να είναι αμόρφωτοι, όπως έχουν και δικαίωμα στην ανωνυμία, χωρίς να κατηγορούνται για "ψευτομαγκιά". Και σε τελική ανάλυση, οι βρισιές χαρακτηρίζουν αυτόν που τις εκτοξεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά κύριε Στάϊκε ποιον κοροϊδεύετε? Εσείς δεν είστε που πριν κάποιο διάστημα στέλνατε επιστολές στα blogs όπου κατηγορούσατε σφοδρά την κυρία Σαμαρά? Τι έγινε ξαφνικά και της φέρεστε με το γάντι? Αναρωτιέμαι! Σταματήστε πια τις κοροϊδίες! Γελάει ο κόσμος! Δώστε μια ξεκάθαρη απάντηση στο αν θα κατέβετε ή όχι υποψήφιος. Περνάνε οι μέρες! Αν και η απάντηση είναι ήδη γνωστή! Α ρε Πυθαγόρα ότι θες τους κάνεις καποιους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΟΥ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΕΛΟΥΣΕ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ.ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΧΑΜΕΝΑ. ΣΠΑΡΤΑΡΑΝΕ ΤΩΡΑ. ΠΡΟΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.