Σημαντική και οριακή νίκη για τον Αλυζιακό με 1-0 με την φίλη ομάδα της Παλαίρου.


Οριακό ήταν το ματς της 16ης αγωνιστικής του Αλυζιακού με την φίλη ομάδα της Παλαίρου. Η ομάδα μας μετά από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα είχε ανάγκη την νίκη που θα αλλάξει την ψυχολογία των παικτών μας αλλά και που θα δώσει βαθμολογική ανάσα στην ομάδα μας. Αντίπαλος η γείτονας και φίλη ομάδα της Παλαίρου που και αυτή καιγόταν για θετικό αποτέλεσμα για να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού.
Τελικά η ομάδα μας κατάφερε να πάρει την νίκη΄με 1-0, με αρκετό άγχος και την λύτρωση να έρχεται με γκολ του Άρη Αποστολάκη στο 72ο λεπτό περίπου. Δίκαιη η νίκη και πλέον ο Αλυζιακός συνεχίζει την προσπάθεια του για όσο καλύτερη θέση στην τελική κατάταξη στην βαθμολογία.
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής καθώς και η βαθμολογία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.