Επέκταση Σχεδίου Πόλης Αστακού στον οικισμό «Χοβολιό».


Αστακός, 25/02/2014.

Σας αποστέλλουμε την απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με την οποία κυρώνονται τα τμήματα της 2/1996 Πράξης Εφαρμογής περιοχής επέκτασης Σχεδίου Πόλης Αστακού και του οικισμού Χoβολιό.
Πρόκειται μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη όσο αναφορά την επέκταση του Σχεδίου Πόλης της πρωτεύουσας του Δήμου Ξηρομέρου, του Αστακού.
Η Δημοτική Αρχή υλοποιεί έτσι την δέσμευση της προς τους κατοίκους της πόλης του Αστακού για την επίλυση ενός αιτήματος πολλών χρόνων όπως ήταν η επέκταση του Σχεδίου Πόλης.


3 σχόλια:

 1. καλο ειναι να προχωρήσουν ολα τα σχεδια πολης και στον Αστακο και στο Μυτικα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Να προχωρησετε και του Μυτικα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το σχέδιο προχώρησε κατόπιν πιέσεων πολιτών του Αστακου προς τη δημοτική αρχή με αποτέλεσμα να γίνει ενα ξεκίνημα.
  Το συμπέρασμα ειναι οτι μόνο κατόπιν πιέσεων μπορεί κάτι να γίνει.
  Ας πάρουν λοιπον την κατάσταση οι δημότες στα χέρια τους με αφορμή διάφορα θέματα που ειναι σε εξελιξη(ιχθυοκαλ σχέδιο πόλης).

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.