Όταν οι Σύλλογοι λειτουργούν ως «μαγαζιά» των υποψηφίων που «σπρώχνουν» χρήμα….



Λεφτά υπάρχουν τελικά και μάλιστα πολλά για κάποιους υποψηφίους Δημάρχους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης που κάθε τόσο κάνει γενναιόδωρες χορηγίες σε Ξηρομερίτικους Συλλόγους, οι οποίοι και σπεύδουν δημόσια να τον ευχαριστήσουν.
Μετά από την οικονομική ενίσχυση με 1000 ευρώ στην ομάδα της Παλαιομάνινας ο κ. Γαλούνης μοίρασε χρήμα και στο Σύλλογο Απανταχού Φυτειωτών «Το Λιγοβίτσι», αποδεικνύοντας πως έχει γερό πορτοφόλι! Και βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο οι περισσότεροι πολιτιστικοί σύλλογοι έχουν ανάγκες και θα δέχονταν την οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση. Το ατυχές όμως είναι όταν σπεύδουν να διαφημίσουν τέτοιες κινήσεις, αφού δίνουν την εικόνα ότι λειτουργούν ως «παραμάγαζα» των υποψηφίων! Φαντάζει κατά την άποψη μας χαμηλού επιπέδου μια τέτοια ανακοίνωση από ένα σύλλογο που σκοπό έχει την διατήρηση των ηθών και εθίμων της περιοχής και την σύσφιξη των σχέσεων εκτός κι αν ο καταστατικός σκοπός της ίδρυσης του συλλόγου ήταν να διατηρηθούν τα παλαιοκοματικά ήθη και έθιμα της περιοχής.
Τώρα το που βρίσκει τα χιλιάρικα ο Γαλούνης και ο κάθε Γαλούνης και πως κατάφερε με ένα μισθό να θέτει υποψηφιότητα για Δήμαρχος μοιράζοντας λεφτά σε συλλόγους αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο!

13 σχόλια:

  1. Ελεος πια με το Γαλουνη! Προσπαθειτε να κρατηθειτε απ' οπου βρειτε και να τον λασπολογειτε! Δεν βαρεθηκατε? Αυτη η απολυση εχει γινει ολοκληρο θεμα! Για το Σταικο που απειλουσε κοσμο με οπλα δεν γραψατε τιποτα. Αλλα ετσι ειναι... Οτι δεν μας συμφερει το καλυπτουμε! Ερμο Ξηρομερο τι τραβας και εσυ! (Να υποθεσω πως και αυτο το σχολιο μου δεν προκειται να δημοσιευθει επειδη υπερασπιζομαι το Γαλουνη! Συνηθες φαινομενο τις τελευταιες μερες!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -Εσύ ρε Γκρούεζα τι δουλειά είπαμε πως κάνεις;
    -Μα εγώ είμαι του κόμματος κύριε Υπουργέ μου...
    -Ναι καλά αυτό το ξέρω.... Αλλά τι δουλειά κάνεις; Πως τα βολεύεις...
    -Μα εγώ είμαι του κόμματος κύριε Υπουργέ μου... Μα τι ρωτάτε τώρα; Τι λέει ρε παιδιά;

    Από ελληνική ασπρόμαυρη ταινία ο Μαυρογυαλούρος. Φοβερή και κολλά γάντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και εμεις που λυπηθηκαμε για την απολυση του.
    θυμα του μνημονιου και της τροικα ο πρωην δημαρχος ειπαμε και βλεποντας και το δελτιο τυπου οπου φαινοταν ο ενας μισθος που ειχε για να ζει καναμε ερανο να βοηθησουμε.
    τωρα ακουμε για δωρεες, για χιλιαρικα... μα πως εξηγειτε αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λεφτά υπάρχουν .... και το δείχνουν μερικοί ..... και στηρίζουν κάποιους συλλόγους ακόμα και με την παρουσία τους στο γήπεδο όταν παίζει η ομάδα που επιχορήγησαν.

    Φυσικά αναφέρομαι στον παραπάνω υποψήφιο Δήμαρχο που παρουσιάστηκε στον αγώνα Παλιομάνινας - Αλυζιακού στο Μύτικα.

    Όμως τι κρίμα να περνάς μροστά από τόσο κόσμο στις κερκίδες και να απαξιούν όλοι ακόμα και το κεφάλι τους να γυρίσουν για να σε κοιτάξουν, πόσο μάλλον να σε χαιρετίσουν. Σου δείχνουν έτσι ότι είσαι ανεπιθύμητος εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο Ερωτόκριτος έχει την εμπειρία και την θέληση για να γίνει Δήμαρχος έχει τις ικανότητες είναι γνώστης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος μας είναι ο άνθρωπος που θα απαντήσει σε όλα τα τηλέφωνα και θα σταθει κοντα σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο συχωριανός ο φίλος η οποιοσδήποτε δημότης είναι κοντά στο πολιτιστικό κίνημα. Απο όλους όσους έχουν ανακοινώσει την υποψηφιότητα τους είναι ο πιο κατάλληλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε 3:26 μ.μ. που ζείς ; πάντως σίγουρα όχι στην Αλυζία .
      Σου είπαν άλλοι και τα έγραψες ;

      Διαγραφή
  6. όπως τα λες όλα ανάποδα!!!
    στην Ελλάδα του μνημονίου και αυτών που μας έφτασαν εδώ, κάποιοι σήμερα στηρίζουν Γαλούνη...
    κατάντια... αμ τα θέλει ο κώλος μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο βήχας και τα λεφτά δεν κρύβονται λέει η παροιμία. Και ο βήχας και τα λεφτά είναι της εποχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε παιδια οχι αλλη λασπη ασχοληθειται και με τιποτα αλλο.....δε σασ το βρισκουμε με τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΕΟΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο γαλουνησ τουλαχιστον το κανει δημοσια χωρις να κρυβει τιποτα οι αλλοι λειτουργουν υπογεια και οχι μονο σε συλλογουσ αλλα και σε....αυτοι ξερουν αλλα και ο λαοσ ο υπολοιποσ που δεν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. γνωριζουμε οτι ηταν δημοσιος υπαλληλος και απελυθει προσφατα λογω ποινικης καταδικης.
    αρα τωρα ειναι ανεργος.
    αρα απλα ρωταμε πως μπορει να κανει δωρεες. ευλογο ερωτημα.
    αν εχει εισοδηματα αλλα μακαρι να ειναι καλα και να δινει.
    αλλα ο ιδιος μας ειπε για τα εκκαθαριστικα του και τον εναν μισθο. μπορει να τον χρηματοδοτει καποιος. ας το πει γιατι δεν εξηγηται αυτο.
    εδω στεναζουν ολοι οι υπαλληλοι. αυτος π ς το καταφερνει να σκορπα ευρω;
    αναμενουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.