Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο κ. Θύμιος Σώκος.


Αγρίνιο 21 Φεβρουαρίου 2014.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τη θέση του αιρετού Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας προχώρησε σήμερα το μεσημέρι (Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014) ο Θύμιος Σώκος, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στο Αγρίνιο.
Ο κ. Σώκος χαρακτηρίζοντας την αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρέτησε πολλά χρόνια, ως «ιερή δημοκρατική κατάκτηση του λαού για αυτοδιαχείριση και αμεσότητα», επεσήμανε ότι η υποψηφιότητά του στις περιφερειακές εκλογές έχει ως μοναδική φιλοδοξία να υπηρετήσει τους πολίτες της Περιφέρειας της Δυτικής Ελλάδας και να υπερασπιστεί την αξιοπρέπειά τους, λέγοντας αλήθειες που κανείς δεν τολμά να πει, όπως εξάλλου το έπραξε στην πολυετή πορεία του στην αυτοδιοίκηση.
Όπως ανέφερε στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο κ. Σώκος η υποψηφιότητά του είναι ανεξάρτητη και του έκανε μεγάλη τιμή να εκφράσει στήριξη στο πρόσωπό του η ΔΗΜ.ΑΡ και ο αρχηγός της Φώτης Κουβέλης.
«Δεν είμαι υποψήφιος της ΔΗΜ.ΑΡ., αλλά με τιμά που με στηρίζει. Είμαι ανοιχτός στη συνεργασία κάθε συλλογικού φορέα που επιδιώκει το καλύτερο για την Περιφέρεια αλλά και σε κάθε πολίτη που θέλει να είναι ενεργός» ανέφερε χαρακτηριστικά.Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας τόνισε ότι πρέπει να χτίσουμε πάνω στις δυνατότητες που έχει κάθε περιφερειακή ενότητα, επισημαίνοντας την ανάγκη αξιοποίησης στο μέγιστο βαθμό των συγκριτικών πλεονεκτημάτων κάθε περιοχής προκειμένου να υπάρξει ανάπτυξη.
Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Σώκος υπογράμμισε ότι ο συνδυασμός του δε θα είναι του στείρου όχι αλλά της πρότασης και της πρόσθεσης.
Να σημειωθεί τέλος ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο κ. Σώκος θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του στην Αχαΐα και στην Ηλεία.Το βίντεο προέρχεται από το εξαίρετο ενημερωτικό site www.agriniopress.gr και συγκεκριμένα από το link εδώ

1 σχόλιο:

  1. Aπογοητευση! Ειδα το βιντεο και αυτος που θελει να τα λεει αλλιως, ΑΝΑΜΑΣΑΕΙ τα ιδια και τα ιδια που λενε ολοι , γα την αυτοδιοικηση και αλλα που χορτασαμε πια που ερχοντε απο το παρελθον, που θελουμε ολοι να ξεχασουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.