Παρέμβαση της Αντιδημάρχου κ. Ευθυμίας Καραπάνου-Κολοβού στο θέμα των ιχθυοκαλλιεργειών.

 

Αγαπητέ κ. Κατσιπάνε (αναφέρεται σε παρέμβαση του, δείτε εδώ). Ως Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, ασχολήθηκα με τις ιχθυοκαλλιέργειες όσο μάλλον κανείς άλλος σε αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο πλην 3-4 συναδέλφων. Πηγαινοερχόμουνα Πάτρα - Μεσολόγγι - Αστακό. Φωτοτύπησα και μελέτησα τεχνικούς φακέλους και νόμους με τη βοήθεια και τις γνώσεις του συζύγου μου Ταξίαρχου Μηχανικού Χρήστου Κολοβού, αφού δεν είχα υπάλληλο να βοηθήσει. Έφερα εισηγήσεις, και πήραμε ομόφωνες αποφάσεις.
Ποτέ μα ποτέ δεν θυμάμαι να έχετε έρθει στο γραφείο μου να ζητήσετε ενημέρωση για κάθε υπόθεση που εξετάσαμε, ούτε πριν ούτε μετά από συμβούλια τόσο της ΕΠΖ ή του Δ.Σ, ενώ λέτε ότι είναι βασική προεκλογική σας ανησυχία για να μάθετε περί τίνος θέματος συζητάμε.
Αμφιβάλλω αν γνωρίζετε για τη νομολογία περί ιχθυοκαλλιεργειών, την υπάρχουσα κατάσταση, χωροταξικά, χάρτες NATURA, ΖΩΝΕΣ, Α, Β ή π.χ. Α3 κλπ.
Συνεργάσθηκα με τους κ. Γεωργαλή - κ. Λύτρα Γιάννη, Ταμπάκη, Προέδρους Αλυζίας πάρα πολλές φορές που έδειξαν ενδιαφέρον και με βοήθησαν πολύ. Δεν σας είδα στη Πάτρα, εφόσον αγωνιάτε για το ζήτημα των ιχθυοκαλλιεργειών, όταν πήγαμε με την επιτροπή αγώνα να δώσουμε αγωνιστικό παρών για το δίκαιο των θέσεών μας, όταν συζητούσαν τα θέματα αυτά. Αγαπητέ κ. Κατσιπάνε το θέμα των ιχθυοκαλλιεργειών δεν προσφέρεται για μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις και σκοπιμότητες και προεκλογικά συνθήματα. Μας ενδιαφέρει όλους για το καλό του τόπου μας της ανάπτυξης και της ευημερίας των συνδημοτών. 

Ευθυμία Κολοβού
Αντιδήμαρχος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.