Αμφισβητεί το 1/3 των ψήφων στον Πρόδρομο για τον συνδυασμό του κ. Γαλούνη ο κ. Διονύσης Νικολές. Ζητά επανακαταμέτρηση.


Ο Διονύσιος Νικολές, Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Προδρόμου και εκ νέου υποψήφιος προσέφυγε στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου για επανακαταμέτρηση των ψήφων του Εκλογικού Τμήματος Προδρόμου, όπου στα ψηφοδέλτια του συνδυασμού «Δυνατό Ξηρόμερο» διαπιστώθηκαν παρατυπίες για τις οποίες θα αποφασίσει η δικαιοσύνη.
Διαπιστώθηκαν τα εξής στο 1/3 των ψηφοδελτίων του συνδυασμού αυτού.
 • Κουκκίδες.
 • Κηλίδες.
 • Γραμμές.
 • Διαφορετικό χρώμα στυλό μαύρο και μπλε χρώμα στο ίδιο ψηφοδέλτιο.
Ο κάθε συνδημότης ας βγάζει τα συμπεράσματά του.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ – Επιλογή ευθύνης»

2 σχόλια:

 1. κι σύ Νιόνιο τι έκανες ; έπαιζες κολτσίνα στα καφενεία ; δεν φρόντισες ναχεις μέσα στα τμήματα αντιπρόσωπο σου ; παρεκτός και ο αντιπρόσωπός σου την "βούλωσε" ή την τελευταία στιγμή ... τόριξε κι αυτός στο "καλαματιανό" και σε "πούλησε" .... Κι όλα αυτά με την προυπόθεση ότι λές αλήθεια.....ή μπας και είναι αποτέλεσμα της όποιας σου πικρίας που περίμενες το πιθανότερο περισσότερα βόλια ; αν΄ όντως έκανες ένσταση , προσωπικά θα δεχτω τ΄ αποτέλεσμα του Πρωτοδικείου. Μέχρι τότε ας περιμένουμε. Νιόνιο τα ήξεις αφήξεις πριν ένα χρόνο που είχες παρετηθεί και μετα ξαναεπεστρεςψες στο "μαντρί" , μας πείσμωσε εμάς τους Προδρομίτες και π. ψηφοφόρους σου. Και ξέραμε πολύ καλά τι κάναμε.
  ΤΣΕΛΕΠΗΣ Α.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. κύριε σας βεβαιώνω ότι ότι όλοι αντιπρόσωποι μίλησαν αλλά η κύρια δικαστικός θεώρησε σωστό δεν ξέρω για πιο λόγο να τα περάσει έγκυρα...γιαυτό όλα έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης... περιμένετε και για όλα υπάρχει δικαίωση...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.