Ευχαριστίες από τον κ. Ιωάννη Τριανταφυλλάκη.

Αστακός 23.05.2014

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου. Η ψήφος των συνδημοτών μου αποτελεί για μένα υπέρτατη τιμή και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους με αίσθημα ευθύνης και ειλικρινή διάθεση για προσφορά. Οι σχέσεις αλληλοεκτίμησης και σεβασμού που έχουν αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια με τον λαό του Ξηρομέρου, μου έδωσαν και μου δίνουν την δύναμη να αγωνιστώ για το καλό του τόπου μας.
Μέσα από ένα έντιμο αγώνα, κρατώντας τους όρους του πολιτικού πολιτισμού είμαι παρών. Εσείς δώσατε την απάντηση σε όλους αυτούς που με χτυπήματα κάτω από τη μέση, προσπάθησαν να με θίξουν.
Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους και των επικεφαλών αυτών ασχέτως αποτελέσματος, για την συμμετοχή, τον ωραίο αγώνα και τη προσπάθεια. Ευελπιστώ το ενδιαφέρον να μην είναι πρόσκαιρο και δεσμεύομαι για συνεργασία, ώστε όλοι μαζί, για όλους, με αμείωτη ένταση, να κάνουμε τις διεκδικήσεις πράξεις.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς και σας προσκαλώ να συνεχίσετε τον αγώνα μέχρι τις 25 του Μάη, στηρίζοντας των συνδυασμό ¨ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ¨ και την υποψήφια Δήμαρχο κα Σαμαρά Ντίνα στη νικηφόρα πορεία μας.

Με εκτίμηση και ειλικρινείς ευχαριστίες.

Τριανταφυλλάκης Ιωάννης MD, Bsc

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.