Ανακοίνωση «ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» Δήμου Ξηρομέρου.


Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Ξηρομέρου χαιρετίζει όλους εκείνους που στήριξαν και ψήφισαν τα ψηφοδέλτια της, τόσο στον Δήμο όσο και στην Περιφέρεια. Ο συνδυασμός της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο είχε μια σημαντική παρουσία, αναδεικνύοντας τα προβλήματα της περιοχής και του Δήμου.
Καλούμε τους νέους και τις νέες, τους ανέργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τους συνταξιούχους του Δήμου στις ερχόμενες εκλογές να καταδικάσουν τα κόμματα που στηρίζουν και στήριξαν τις αντιλαϊκές πολιτικές που σχεδιάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Τους καλούμε να καταψηφίσουν τους συνδυασμούς που συμμετέχουν στις επαναληπτικές εκλογές τόσο στο Δήμο μας όσο και στην Περιφέρεια. Να ψηφίσουν και στις τρεις κάλπες Κ.Κ.Ε.
Τους καλούμε να ξεφύγουν από τα ψεύτικα διλήμματα, τους εκβιασμούς και τις ψεύτικες υποσχέσεις των κομμάτων που στηρίζουν την Ε.Ε., να ψηφίσουν με κριτήριο την ίδια τους τη ζωή και τις ανάγκες τους. Να υπερψηφίσουν τα ψηφοδέλτια του Κ.Κ.Ε. για την Ευρωβουλή. Γιατί είναι η μόνη ψήφος που δεν αλλάζει στρατόπεδο.

Στις 25 ΜΑΗ ψηφίζουμε ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ Κ.Κ.Ε.

«ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» Δήμου Ξηρομέρου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.