Ανακοίνωση της κ. Ντίνας Κουμανδράκη - Σαμαρά.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 
Αστακός 30.05.2014

Ευχαριστώ θερμά τους συμπολίτες μας που τίμησαν με την ψήφο τους το συνδυασμό μας κι εμένα προσωπικά. 
Θέλω, επιπροσθέτως να συγχαρώ τους υποψηφίους του συνδυασμού μας, εκλεγμένους και μη, τους συνεργάτες μου, καθώς και όλους τους ανθρώπους που μας στήριξαν κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, για τον καθόλα άψογο, ευπρεπή, πολιτισμένο και ΤΙΜΙΟ αγώνα.
Σέβομαι απόλυτα την ετυμηγορία των πολιτών του Δήμου μας.
Να ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο της νέας Δημοτικής Αρχής για το καλό του τόπου μας.
Είμαστε ΕΔΩ και θα παραμείνουμε ΕΔΩ. Κοντά στους Ξηρομερίτες και τις Ξηρομερίτισσες, δίπλα στα προβλήματα και τις προκλήσεις της νέας πενταετίας.
Θα προσπαθήσουμε μέσα από το νέο ρόλο που μας έδωσε ο λαός του Ξηρομέρου να υλοποιήσουμε το όραμά μας, προτείνοντας δημιουργικές προτάσεις και λύσεις για το Ξηρόμερο της αλλαγής, το Ξηρόμερο της ελπίδας. 
Θα αγωνιστούμε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και όπου αλλού χρειαστεί, καθημερινά, σε όλα τα επίπεδα για την ανάπτυξη του τόπου μας και την ευημερία των δημοτών του. 
Δηλώνω επίσης ότι θα στηρίξουμε κάθε θετική προσπάθεια, και θα ασκήσουμε σκληρή αντιπολίτευση σε όποιον λειτουργήσει εις βάρος των συμφερόντων του Ξηρομέρου και των συνδημοτών μας.
Ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να ελέγχει την διοίκηση. Δεσμεύομαι ότι αυτό θα πράξουμε από την πρώτη στιγμή, αλλά και σε όλη την διάρκεια της θητείας μας.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Ντίνα Σαμαρά.

16 σχόλια:

  1. Τίμιο πάνω απ όλα,γελάν κι οι πέτρες. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οποια πετρα και αν σηκωσεις...άλλος τις γαργαλησε...

      Διαγραφή
  2. τιμιότερο πάντως απο του αντιπάλου της και του στενού συνεργάτη του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ενας ειναι ο τιμιος και ο εντιμος.... γελαν και τα ποικοιλοχρωμα εριφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να δουμε ποιος θα γελαση τελευτεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε 11:51 άμα δεν ξέρεις δε θα εκφέρεις άποψη.Ας μην κρυβόμαστε πίσω απ το δάχτυλό μας,το σιχαίνομαι αυτό το πράγμα.Τέτοια τακτική εξαγοράς συνείδησης δεν υπήρχε στα μέρη μου όσο ήμασταν Δήμος Αλυζίας.Σου έφτιαχναν ένα δρόμο και τους ψήφιζες από φιλότιμο.Παραμονή εκλογών έκοψαν το ρεύμα,ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ!Και ανήμερα εκλογών,γινόταν διακίνηση 50ευρω και βάλε έξω απ τα Δημοτικά σχολεία.Ο Γαλούνης κι ο κάθε Γαλούνης προφανώς και θα χρησιμοποιούσε το ίδιο όπλο με την αντίπαλο γιατί το εύκολο χρήμα είναι γλυκό φίλε μου,ξεχνάς τους δρόμους,ξεχνάς τα παντα.Τόσα χρήματα που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη δουλειά,έφτιαχναν ολόκληρο χωριό!Αλλά το καπρίτσιο κάποιου δεν άντεχε το δίκαιο συναγωνισμό εφόσον ήξερε απ την αρχή ότι δε θα έβγαινε δήμαρχος.Επίσης να πω ένα μπράβο σε αυτούς που πάνω απ τα λεφτά βάζουν το φιλότιμο και ψήφισαν το καλό του τόπου τους.Ας πάμε επιτέλους μπροστά,εύχομαι μόνο καλά μυαλά στη νέα δημοτική αρχή και ευσυνειδησία γιατί ο κόσμος δεν είναι χαζός και δε μένουν άλλα περιθώρια εγκατάλειψης του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυρία μου σε γενικές γραμμές συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ. Εκεί που δεν εντόπισες καλά το θέμα είναι στα περί χρηματισμού. Ένα σπορ που σε μερικά χωριά του Δήμου μας είχε αναχθεί σε εθνικό, παλαιόθεν. Οπότε άστο καλύτερα. Απλά το κασέ ανέβηκε από εκλογή σε εκλογή. Πολύ σωστά το γράφεις ότι ο κύριος Σαμαράς στις προηγούμενες εκλογές είχε ανεβάσει το κασέ. Στην Κανδήλα για παράδειγμα η σύζυγός του είχε πάρει 134 (αν θυμάμαι καλά). Γεγονός που έδωσε στον συγχωριανό σας κύριο Γιάννη Λύτρα τη μαγική διαφορά των 5 ψήφων. Οποία κατάντια. Ούτε στο συγχωριανό σας δεν δώσατε μια μεγάλη διαφορά. Κι ερχόμαστε τώρα και στην Κανδήλα ο κύριος Γαλούνης παίρνει (τη δεύτερη Κυριακή) τη μαγική διαφορά των 160 (συν??) ψήφων. Επισήμως οι υποψήφιοι λένε σαν ντόπιος από την Αλυζία. Ξέρετε κυρία μου για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι (προπάντων) πρέπει να είμαστε και δίκαιοι. Σας χαιρετώ και ελπίζω να διατηρήσετε την ίδια φλόγα της νιότης σας σε κάθε κρίση που κάνετε. Συγγνώμη για την ανωνυμία μου αλλά καλό είναι να την διατηρήσω. Μπλόγκερ η ανάρτηση του σχολίου στην ευχέρειά σας. Νομίζω πως δεν θίγω ούτε προσβάλλω την κυρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. vre kopelia ti kalo perimeneis apo ayton les kai den ton kserei o kosmos.oso gia ta lefta h dikisas den pigan piso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο λαος της αλυζιας μπορει τωρα πια να κοιμαται ησυχος. θα βλεπει τα καλα που θα ρθουν στο υπνο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητή σχολιάστρια...τιμιότερο είπα...δεν είπα ΤΙΜΙΟ. Στις συγκεκριμένες εκλογές κέρδισε αυτός που έδωσε τα περισσότερα και αυτή είναι η μόνη αλήθεια.Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι αυτός που έδωσε τα περισσότερα και εκλέχτηκε, θα κάνει και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πράγματα για τον πολύπαθο Δήμο Ξηρομέρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τι να λεμε τωρα καποιος πληρωσε καποιους, καποιος αλλος πληρωσε καποιους αλλους σε καποιους αλλους εταξε και καποιους αλλους απειλησε και καποιοι αλλοι τα πηραν και απο τις 2 πλευρες για να ψηφισουν. χαιρετισματα..... γ αυτο η περιοχη μας ειναι στασιμη εδω και 150 χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ότι είναι συντοπίτης δε σημαίνει απαραίτητα ότι έπρεπε να έχει μεγάλη διαφορά διότι παίζουν ρόλο και οι ενέργειες του καθενός.Ο κόσμος προφανώς είχε παράπονα ή ήθελε και κάτι καινούριο.Το ότι βγήκε ο Γαλούνης φέτος πάει να πει ότι από αυτό το καινούριο <>.Και όχι φίλε 10:44 δεν έδωσε περισσότερα,κι αν έδωσε τότε σίγουρα είχε περισσότερο τακτ απ τους αντιπαλους που τους έβλεπα να ανεβαίνουν τις σκάλες από σπίτια 12 η ώρα το βράδυ για <>.Τώρα τελείωσαν οι εκλογές,το θέμα είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα.Έρχεται καλοκαίρι κύριοι,περιμένω έργα και καθαριότητα κι όταν λέω καθαριότητα δεν εννοώ να ξεχορταριάζει η μάνα μου-κι όμως πρόεδρος της Κανδήλας-τους δρόμους,αλλά τρία τέσσερα μεροκάματα αν σας περισσεύουν φέτος βέβαια γιατί το χωριό μου βρωμάει τρία χρόνια.
    Υ.Γ Δεν έχω τίποτα προσωπικό με την κυρία Σαμαρά,απλά όσο να ναι εκτιμάς και ποιος πατάει στα μέρη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ουσία δεν είναι ότι κάποιος τα έδινε και κάποιος τα έπαιρνε. Η ουσία είναι ότι αυτοί που τα έδιναν θα μιλάνε για δημοκρατία και λαϊκή εντολή. Η άλλη ουσία είναι ότι αυτοί που τα έπαιρναν θα κατηγορούν την καινούρια δημοτική αρχή ότι δεν κάνει έργα. Και το μεγάλο θέμα είναι ότι εμείς θα πρέπει να ακούμε και τούς δύο. Και προπάντων αυτούς που έχουν αρχίσει ήδη και ξινίζουν με την καινούρια δημοτική αρχή αλλά κατά τα λοιπά δεν ψήφισαν. Εάν κάποιος βγάζει άκρη από αυτή την κοινωνία ας μας το πεί μπας και το καταλάβουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αντε θα το δουμε και το ( καινουργιο ) θα το λουστουμε για 5 χρονια και αργα η γρηγορα θα καταλαβουν μερικοι μερικοι ποσο καινουργιο ειναι. απ το κουτι τυλιγμενο με κορδελιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. OSO O KATHE XIROMERITIS POULIETE GIA ENA ALFA POSON, GIATI BLEPI MONO TO DIKO TOU SYNFERON KAI OXI TOU TOPOU TOU KAI ISOS KAI TON PAIDION TOU FURTHER DOWN THE LINE, MHN PERIMENETE O TOPOS MAS NA BELTIOTHI, EXOUN PERASI LEFTE ME TO TSOUBALI APO TOUS DIMOUS EKI KAI TA XORIA MAS HNE XIROTERA APO OTI HTAN PRIN MERIKA XRONIA, APO DROMOUS TO MINIMUM GIA NA MI XALASOUME TO DENTRO H TO FRAXTI TOU TADE PX, NERO TO KALOKAIRI PERIORISMENO EAN DEN EXOUME PROBLIMATA, SKOUPIDIA TA IDIA, TI NA POUME GIA KATHARIOTITA, XORIA KAI XORIA EXOUN FTIAXTI KAI TA XORIA TOU XIROMEROU TIMOROUNTE, KATASTREFONTE AP TO KAKO STO XIROTERO, GIATI POLA ATOMA ENO THA MPOROUSAN ME TI GNORIMIES TOUS NA BOITHISOUN TON TOPO DEN TO KANOUN GIA POLITIKOUS LOGOUS, TI NA LEME TORA, MAKARI NA DOUME OLOUS TOUS EKLEGMENOUS NA SYNERGAZONTE GIA TO KALO TOU TOPOUMAS KAI OXI TO DIKO TOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το πρόβλημα είναι το τι θα γίνει όχι το τι δεν έγινε τα υπόλοιπα είναι κουραφεξαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.