Προσκυνηματική εκδρομή στα Μοναστήρια των Μετεώρων.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

Οἱ ἑνορίες Ἄνω και Κάτω Κανδήλας διοργανώνουν μονοήμερη προσκυνηματικῆ ἐκδρομή στα Μοναστήρια των Μετεώρων την Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014, ὣρα ἀναχώρησις 06˸00 π.μ. ἀπό το Δημαρχεῖο!
Παρακαλοῦνται ὃσοι ἀπό τους ἑνορίτες μας και μη θέλουν να συμμετέχουν στο Προσκύνημα μπορούν καθημερινά ἀπό 10 π.μ. ἓως 01 μ.μ. και ἀπό 05 μ.μ. . ἓως 08 μ.μ. να προσέρχονται στον Ἱερό Ναό Ζωοδόχου Πηγῆς Κανδήλας για ἑγγραφές μαζί με το ἀντίτιμο τοῦ εἰσητηρίου το ὁποῖο θα εἶναι 20 ϵ!
Ἡ ἐκδρομή θα περιλαμβάνει Προσκύνημα στην Μονή του Μεγάλου Μετεώρου, στην μονή Βαρλαάμ , στην Μονή του Αγίου Στεφάνου, και περιήγηση στην πόλη των Τρικάλων!

Παρακαλοῦμε για την συμμετοχῆ σας!!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.