Ανακοίνωση «ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» Δήμου Ξηρομέρου. «Απαράδεκτη και ψευδής η αναφορά του κ. Γαλούνη χτες στην ομιλία του. Αποδοκιμάζω την παρουσία της κ. Τζαμαλούκα στην συγκέντρωση της κ. Σαμαρά».


Καταγγέλλω ως απαράδεκτη και ψευδή την αναφορά του κ. Γαλούνη στη χθεσινή του ομιλία για συμμετοχή υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης στη συγκέντρωση της παράταξής τους. Κι αν κάποιος συμμετείχε (Σπύρος Φράγκος) γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πως και από ποιους και κάτω από ποιες συνθήκες μεθοδεύτηκε η στάση αυτού του κυρίου.
Εμείς η παράταξη και όλοι οι υποψήφιοι αποδοκιμάσαμε από την πρώτη στιγμή την ανοιχτή τοποθέτηση του συνεργαζόμενου Σπύρου Φράγκου με την οποία στήριξε την παράταξη του κ. Γαλούνη.
Κύριε Γαλούνη, το πώς δόθηκε αυτή η μάχη των δημοτικών εκλογών το γνωρίζουν και οι πέτρες καθώς γνωρίζουν και τον καθένα από εμάς.
Εμείς, κυρίες και κύριοι δεν είμαστε σαν τα μούτρα κάποιων. Έχουμε το κεφάλι ψηλά, δε συμμετέχουμε σε συναλλαγές, δωροδοκίες, σε σκάνδαλα που κάποιοι άλλοι ξέρουν πολύ καλά και μεθοδεύουν.
Η θέση μας όσον αφορά το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. ΛΕΥΚΟ και ΑΚΥΡΟ. Κόκκινο παντού και στην Ευρωβουλή.
Επίσης αποδοκιμάζουμε και καταδικάζουμε την προβοκατόρικη παρέμβαση στη συγκέντρωση της κ. Ντίνας Κουμανδράκη-Σαμαρά από την κ. Τζαμαλούκα ότι η ΛΑΣ στηρίζει την κ. Σαμαρά.
Η κ. Τζαμαλούκα εξέφρασε την προσωπική της και μόνο θέση.
Η Λαϊκή Συσπείρωση δεν τάσσεται υπέρ κανενός από τους δύο «μονομάχους».
Στις αυριανές εκλογές καλεί τους ψηφοφόρους να ρίξουν λευκό και άκυρο στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές και κόκκινο στις ευρωεκλογές.
Εμείς δε συμμετέχουμε σε συναλλαγές είτε πάνω είτε κάτω από το τραπέζι.
Η ΛΑΣ του Δήμου Ξηρομέρου δεν περίμενε από μια Δημότη της Αχαΐας να έρθει στον Αστακό και να εκφράσει την απόφαση της παράταξης.

ΒΟΤΣΗΣ ΜΑΚΗΣ

Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης 
Δήμου Ξηρομέρου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.