Δωρεάν μετακίνηση ετεροδημοτών με τουριστικά λεωφορεία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Γίνεται γνωστό ότι το Σάββατο 24/05/2014 και ώρα 10:00 πρωί από τα γραφεία της εταιρείας Π. ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΕ, Λεωφ. Αθηνών 90, Αθήνα, θα αναχωρήσουν πούλμαν για: 
1) ΑΘΗΝΑ - ΑΣΤΑΚΟ - ΜΥΤΙΚΑ - ΚΑΝΔΗΛΑ - ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ και 2) ΑΘΗΝΑ - ΦΥΤΕΙΕΣ, για τη μεταφορά των ετεροδημοτών της Αθήνας που επιθυμούν να ψηφίσουν στις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές στις 25/05/2014.
Για την επιστροφή στην Αθήνα, την Δευτέρα 26/5/2014 ώρα 09:00 πρωί τα ίδια πούλμαν θα αναχωρήσουν από 
1) ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ - ΚΑΝΔΗΛΑ - ΜΥΤΙΚΑ - ΑΣΤΑΚΟ - ΑΘΗΝΑ [πλατεία Ομονοίας] και 2) ΦΥΤΕΙΕΣ – ΑΘΗΝΑ [πλατεία Ομονοίας].
Επίσης γίνεται γνωστό ότι για την καλύτερη δυνατόν εξυπηρέτηση των ετεροδημοτών μας που επιθυμούν να επιστρέψουν στην Αθήνα, προσθέσαμε ένα επιπλέον δρομολόγιο για την Κυριακή 25/05/2014. Το πούλμαν θα αναχωρήσει στις 05:00 απόγευμα από το ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ για ΚΑΝΔΗΛΑ - ΜΥΤΙΚΑ - ΑΣΤΑΚΟ - ΑΘΗΝΑ [πλατεία Ομονοίας].
Για κάθε άλλη λεπτομέρεια ή διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε τηλεφωνικά στο γραφείο ετεροδημοτών ΑΘΗΝΑΣ (Λ. Αθηνών 90), στον αριθμό 210-5151500 (κ. Αντώνης Δημητρόπουλος) 

Αθήνα 21/5/2014

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.