Μετάδοση αποτελεσμάτων από το ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS και από το Υπουργείο Εσωτερικών.


Τα αποτελέσματα θα τα μεταδώσουμε με δύο τρόπους.
1. Με το δικό μας αρχείο excel και με πληροφόρηση από το δικό μας δίκτυο συνεργατών. Ήδη η εμπειρία της προηγούμενης Κυριακής ήταν πολύ χρήσιμη. Όταν το Υπουργείο Εσωτερικών ήταν στο 17% της ενσωμάτωσης, εμείς ήμασταν στο 60% περίπου. Άρα κάναμε καλή και χρήσιμη δουλειά. Την Δ.Ε. Αλυζίας την ολοκληρώσαμε μάλιστα πολύ γρήγορα. Μας άργησε η Κανδήλα λίγο, αλλά όχι με δική μας ευθύνη. Για άρση παρεξηγήσεων, ότι τμήμα μαθαίναμε το περνάγαμε αμέσως και οι πηγές μας ήταν απ' διαφορετικούς συνδυασμούς και γι αυτό υπάρχουν και οι σχετικές μαρτυρίες. Κάποια στιγμή αργά σταματήσαμε να περνάμε, γιατί μας έφτασε το Υπουργείο Εσωτερικών, οπότε δεν είχε πλέον κανένα νόημα.
2. Με απευθείας μετάδοση από το Υπουργείο Εσωτερικών και την Singular Logic.
Ενημερώνουμε από πριν, ότι πιθανόν τα αποτελέσματα μεταξύ των δύο μηχανισμών στην αρχή θα δείχνουν πολύ διαφορετικά, λόγω των διαφορετικών τμημάτων που θα ενσωματώνονται με τον δικό μας μηχανισμό και αυτόν του Υπουργείου Εσωτερικών. Το δικό μας αρχείο excel περιέχει περισσότερες πληροφορίες (ψήφοι σε κάθε εκλογικό τμήμα, ψήφοι και διαγράμματα ανά Δ.Ε., ποσοστά ψήφων και διαγράμματα ανά Δ.Ε.)

Μετάδοση αποτελεσμάτων με τον δικό μας μηχανισμό.
Το αρχείο excel αποτελείται από τρεις καρτέλες. Συμπληρώνοντας με τους ψήφους κάθε συνδυασμού στην πρώτη καρτέλα «Ψήφοι ανά εκλογικό τμήμα» μέσω της πληροφόρησης από τον δικό μας μηχανισμό, αυτόματα υπολογίζονται και εμφανίζονται όλες οι πληροφορίες στις δύο επόμενες καρτέλες.
Στην καρτέλα «Ψήφοι ανά ΔΕ & γραφήματα», θα βλέπετε τους απόλυτους ψήφους των συνδυασμών αριθμητικώς και σε στήλες στις τρεις Δημοτικές Ενότητες και σε όλο τον Δήμο Ξηρομέρου.
Στην καρτέλα «Ποσοστά ανά ΔΕ & γραφήματα», θα βλέπετε τα ποσοστά των συνδυασμών αριθμητικώς και σε στήλες στις τρεις Δημοτικές Ενότητες και σε όλο τον Δήμο Ξηρομέρου.

Πατήστε εδώ να δείτε το αρχείο αυτή την χρονική στιγμή.

Δείτε εδώ το αντίστοιχο της πρώτης Κυριακής μέχρι το σημείο που το πήγαμε

Μετάδοση αποτελεσμάτων από το Υπουργείο Εσωτερικών.

5 σχόλια:

 1. ΒΑΣΙΛΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ! ΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ.!!!
  ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ .ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φιλιά Νίκη. Να είσαι καλά. Ραντεβού το καλοκαίρι στον Μύτικα μας και στην Επισκοπή μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. υπαρχει καποιο Link απο το αντίστοιχο της προηγουμενης εβδομαδας για να βεπουμε διαφορες?ευχαριστω

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.