Πρόταση της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών για μεταβατική διοίκηση του Δήμου μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου.

 

Η παραλαβή του Δήμου απ΄ την καινούργια Δημοτική αρχή και η συγκρότηση του νέου δημοτικού συμβουλίου, σύμφωνα με τον νόμο, γίνεται την 1η Σεπτεμβρίου. Αυτό απλά και υπό κανονικές συνθήκες σημαίνει την συνέχιση άσκησης της διαχείρισης του Δήμου απ΄ την απερχόμενη αρχή και το απερχόμενο δημοτικό συμβούλιο. Αυτονόητη είναι η απρόσκοπτη και αδιατάρακτη λειτουργία των διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου.
Απέναντι στα αυτονόητα όμως, υπάρχουν δεδομένες ιδιαιτερότητες και ενδείξεις πως πάμε σε ακυβερνησία του Δήμου και μάλιστα εν όψει καλοκαιριού.
1. Στο απερχόμενο δημοτικό συμβούλιο δεν υπήρχε -ήδη πριν τις εκλογές- πλειοψηφία της απερχόμενης αρχής. Αυτό δημιουργεί συνθήκες πολιτικής ομηρίας.
2. Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος θεωρεί τελευταίες(;) αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής παράνομες και επιχειρεί μπλοκάρισμά τους.
3. Δυο τουλάχιστον μείζονα θέματα απαιτούν διαχείριση και αποφάσεις: Τα σκουπίδια του Αστακού -που έχουν συσσωρευθεί- και το μόνιμο πρόβλημα νερού, με δεδομένο πως μπροστά μας έχουμε καλοκαίρι.
Δημιουργείται λοιπόν ένα αδιέξοδο, αν δεν ληφθούν πρωτοβουλίες κι εκεί αποσκοπεί η παρέμβασή μας.
Η πολιτική λογοδοσία της απερχόμενης αρχής αφορά το αποτέλεσμα των εκλογών. Είναι θέμα λυμένο με τις εκλογές. Οι όποιες ποινικές ευθύνες υπονοεί ο νέος Δήμαρχος, αφορούν ενέργειες που ο ίδιος μπορεί (και είναι επιβεβλημένο) να κάνει ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ του Δήμου. Μέχρι τότε ΘΕΣΜΙΚΟΣ τρόπος διαφύλαξης του δημοτικού συμφέροντος δεν υπάρχει. Πλην ΕΝΟΣ:
Εφ΄ όσον πλειοψηφικό παλιό συμβούλιο δεν υπάρχει και νέο δεν αναλαμβάνει ακόμα, η πρόταση που διασφαλίζει το δημόσιο συμφέρον και την πολιτική λειτουργία του Δήμου είναι το ΚΟΙΝΟ ΑΤΥΠΟ συμβούλιο των παλαιών και νέων δημοτικών συμβούλων.
Καλούμε τόσο την κ. Σαμαρά όσο και τον κ. Γαλούνη να συμφωνήσουν με την πρωτοβουλία και να συγκαλέσουν -με συνεννόηση όλων- ΑΜΕΣΑ, το όργανο αυτό, για την λύση των προβλημάτων που προέκυψαν και την ομαλή λειτουργία του Δήμου, μέχρι την παραλαβή του.

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ

16 σχόλια:

  1. Και μετα θα αναρωτιέστε γιατι ο κόσμος δεν σας εμπιστεύτηκε. κ. Γεωργαλή , Η σημερινή δημοτική αρχή ασκεί ΑΠ΄ ΤΟΝ ΝΌΜΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ μέχρι και 31 Αυγούστου 2014 . Δεν αναγνωρίζεται απο τον νόμο σύγκλιση συμβουλίου παλαιών και νέων μελών για αποφάσεις. Μην βιάζεστε , θα αναλάβετε ως Σύμβουλος, στις 1 Σεπτεμβρίου 2014 με τις αρμοδιότητες που έχετε απ΄τον Δημοτικό Κώδικα και τον "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ". Να γνωρίζετε , οτι ΔΙΟΙΚΗΣΗ , απ΄τον νόμο ασκεί ΜΟΝΟΝ η συμπολίτευση (Δήμαρχος- Αντιδήμαρχοι - πλειοψηφία Δημάρχου απο πλευράς συμβούλων στην Οικονομική Επιτροπή και Ποιότητα ζωής) και , η αντιπολίτευση (μείζωνα και ελάσσον ) ελέγχει και ασκεί κριτική , καταγγέλλει και γιατί όχι αν δει παρατυπίες τις στέλνει και στον εισαγγελέα και πρέπει να το κάνει αυτό.Η παρούσα οικονομική Επιτροπή εφόσον έχει χάσει τις εκλογές και την "δεδηλωμένη" - όπως λέτε - μέσα στο δημοτικό συμβούλιο , είναι ηθικό να λαμβάνει αποφάσεις οικονομικής υφής που να δεσμεύουν την επομένη δημοτική αρχή ; Νομίζω ΟΧΙ .Και αυτό εκτιμω θα θείγει ο νεοεκλεγείς δήμαρχος του οποίου ανακοίνωση δεν είδα και δεν έχω διαβάσει. Εν κατακλείδι. Η σημερινή δημοτική αρχή μπορεί να μαζεύψει ό,τι εκκρεμότητες υπάρχουν , να επισπεύσει τυχούσες εκκρεμότητες της - μιας και υπάρχει και η καλοκαιρινή ραστώνη- αδειες κ.λπ και φυσικά να διεκπερεώνει τα τρέχοντα θέματα ( καθαριότητα, πιστοποιητικά, υδρευση κ.λπ) ως και τις 31-8-2014. Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια ν΄αγαπιώμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπως και στην Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ( π.Δημαρχιακή Επιτροπή), η αντιπολίτευση εκπροσωπείται με 2 συμβούλους και ως εκ τουτου η εκπροσώπηση θα είναι μόνον απ΄τον συνδυασμό της κ. Κωστούλας Κουμανδράκη-Σαμαρά .Δηλαδή ο νόμος δεν ποσοστοποιεί την εκπροσώπηση των συνδυασμών της αντιπολίτευσης , αλλα γίνεται ψηφοφορία απο τους συμβούλους της αντιπολίτευσης και μόνον. Ως εκ τούτου η κ. Κουμανδράκη , λογικό είναι ( πήρε και 48%) να θέλει να έχει όλα τα μέλη της αντιπολίτευσης στα μοναδικά όργανα που θα έχει και μια εικόνα της πορείας των οικονομικών. Εσείς κ. Γεωργαλή , έχετε ρόλο . Αυτόν που σας ανέθεσε ο λαός του Ξηρομέρου. Να ελεγχετε, καταγγέλετε και ενημερώνετε για τις όποιες "παρασπονδίες " της δημοτικής αρχής . Και τέτοιες θα υπάρξουν ...κυρίως απ΄τα 2,5 έτη και μετά που αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια οι πικρίες των συμβούλων της συμπολίτευσης.Δεν συμδιοικείτε. Ειστε αντιπολίτευση και μάλιστα ελάσσον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς 10.14Το ρόλο που μας έταξε ο λαός τον ξέρουμε καλύτερα απο σας και τέλος πάντων δεν θα μας τον υπόδειξετε εσεις και σε καμία περίπτωση δεν θα ειναι ο ρόλος του φτωχού συγγενή.
      Προφανώς και δεν συνδιοικουμε με τον συνδυασμό που κέρδισε τις εκλογες.Ομως μας ενδιαφέρει ο τοπος μας και πιστεύουμε στη δημιουργική αντιπολίτευση.
      Το καλοκαίρι ο Αστακός εχει τα γνωστά προβλήματα.Τωρα λόγω του τοπίου όπως διαμορφώθηκε θα ειναι πιο έντονα.Τι θέλατε να κάνουμε;ΕΜΕΙΣ επιλέξαμε να βγούμε μπροστά,να αναλάβουμε τις δικές μας ευθύνες και να θέσουμε τους άλλους δυο ενώπιον των δικών τους ευθυνών.
      Αν θέλουν πράγματι ο Αστακος να εχει ενα καλοκαίρι φυσιολογικό θα πρέπει να δεχτούν τη συνάντηση.
      Διαφορετικά θα ξέρει όλος ο κόσμος ποιος κοροϊδεύει ποιον και ποιος θα ευθύνεται όταν οι ξένοι θα φεύγουν τρέχοντας.

      Διαγραφή
    2. Μόνο ο Αστακός έχει το καλοκαίρι προβλήματα ; δεν υπάρχουν άλλα χωριά του Δήμου που έχουν τα ίδια και ίσως και περισσότερα προβλήματα. Δήμος Ξηρομέρου δεν είναι μονο ο Αστακός. Είναι και τ΄ Αγράμπελα, ο Πρόδρομος, τα Βλιζανά , ο Βάρνακας , ο Μύτικας κ.λπ χωριά που πιθανόν να μην τα ξέρετε.... ή να τα γνωρίσατε τωρα προεκλογικά.

      Διαγραφή
  3. Παρακαλούμε όσοι επισκέπτες της ανάρτησης θέλουν να την σχολιάσουν, παρακαλούμε πάλι, πριν αρχίσουν να χτυπάνε τα δάχτυλα τους, να διαβάζουν καλά το κείμενο.
    Ευχαριστούμε!!!

    Επί της ουσίας σε ότι αφορά το νερό οι βλάβες του δικτύου ύδρευσης είναι αρκετές το καλοκαίρι, στα σκουπίδια η σύμβαση έχει λήξει από τις 15/5 και ενώ η απερχόμενη δημοτική αρχή έπρεπε να έχει κινήσει τις διαδικασίες ενός νέου διαγωνισμού, ως συνήθως δεν το έκανε. Οι λόγοι πολλοί που δεν ενδιαφέρουν τον πολίτη που πληρώνει τα τέλη και θέλει καθαρή τη γειτονιά του και το χωριό του.
    Από την άλλη ο κ. Γαλούνης, όπως έχει δικαίωμα, επέδωσε μια επιστολή προς την οικονομική επιτροπή, κοινοποιώντας την παράλληλα σε όλα τα θεσμικά όργανα του ελληνικού κράτους όπου καταγγέλλει την οικονομική επιτροπή ότι πήρε αποφάσεις παράνομες με απ´ ευθείας αναθέσεις έργων και προμηθειών κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και καλεί τους πάντες είτε να μην προχωρήσουν στην εκτέλεση αυτών είτε να τις ακυρώσουν.
    Έχουμε λοιπόν την απερχόμενη δημοτική αρχή η οποία λόγω αδιαφορίας η ανικανότητας η ευθυνοφοβίας έχει σηκώσει τα χέρια και την επερχόμενη δημοτική αρχή η οποία απειλεί με μηνύσεις.
    Κάπου στη μέση βρίσκονται οι δημότες που δεν φταίνε σε τίποτε κι όμως υφίστανται τα πάντα.
    Γι αυτό λοιπόν η πρωτοβουλία μας, επειδή δεν αντέχουμε κι άλλο καλοκαίρι να μένουμε χωρίς νερό μέρες ολόκληρες (ήδη μετά τις εκλογές είχαμε το ίδιο φαινόμενο) και με τα σκουπίδια ξέχειλα στους κάδους να συμπληρώνουν το τοπίο της πλήρους εγκατάλειψης και απαξίας.
    Ζητάμε λοιπόν το απερχόμενο ΔΣ, το νέο ΔΣ καθώς και η επιτροπή διαβούλευσης (επειδή ο χρόνος πιέζει είναι δύσκολο να συγκροτηθεί) σε μια συνεδρίαση άτυπη αλλά ουσιαστική να συμφωνήσουν σε κάποιες κινήσεις που θα διευκολύνουν την αντιμετώπιση των οξυμμένων προβλημάτων του νερού και των σκουπιδιών.
    Υ.Γ.1 Προς 9.04 Γάτα ο σκύλος!!!! Είσαι ο μόνος που κατάλαβε το λόγο που χάσαμε τις εκλογές.
    Υ.Γ.2 Εννοείται πως θα στηρίξουμε όσες καταγγελίες προωθηθούν στον εισαγγελέα και βασίζονται σε κάποιες ενδείξεις. Με τη διαφορά ότι αν κατατεθούν εμείς θα τις πάμε μέχρι το τέλος και δεν θα τις αφήσουμε στη μέση για εντυπωσιασμό.

    Συμπολιτεία Ξηρομεριτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άποψη σας να λέτε αυτά που λέτε. δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε όλοι με σας. το νεοκλεγέν δημοτικό συμβούλιο δεν νομιμοποιείται ούτε και άτυπα να συζητήσει και να προτείνει αποφάσεις. ο νομοθέτης δεν είναι τυχαίο που άφησε άλλους 3 μήνες σε κάθε απερχόμενη ανα την Ελλάδα δημοτική αρχή , έτσι ώστε να τρέξει τα όποια θέματα "καρκινοβατούν" στο δήμο τους. κ. Γεωργαλή , υπάρχει Δημοτική αρχή ως και 31 Αυγούστου 2014. και σας υπενθυμίζεται. δεν διοικήτε αλλά είστε ελάσσον αντιπολίτευση με τα όποια επακόλουθα ( 2 σύμβουλοι ) έχει αυτή η ιδιότητα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΓΑΛΟΥΝΗ. ΠΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΑΛΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Συμπολιτεία κυριε 3,39 έκανε μια προταση στηριζόμενη στην πραγματικότητα που ζουμε .Δεν σου αρεσει φαινετε και δικαιωμα σου. Κανε μας τη δικη σου προταση για να λυθει το πρόβλημα ,μέχρι να αναλάβει η νεα Αρχη. Εχεις προταση ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν χρειάζεται καμία πρόταση. είναι σημερνή δημοτική αρχή που έχει θεσμικά υπόλοιπο χρόνο διοικήσεως άλλους 3 μήνες και πρέπει οπωσδήποτε μέχρι να παραδώσει , να ανταπεξέλθει στα προβλήματα που θα αναδύουν στην επικαιρότητα. οσο για την πρόταση της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ; Δεν πείθετε κανέναν ! Είναι άποψη-πρόταση ενός ανδρός ! " αρχή άνδρα δείκνυσι" .

      Διαγραφή
  7. ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΙΣ ΜΟΙΖΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΑΣΟΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΝ ΔΗΜΟ , ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΚΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΤΑ ΓΕΡΑ , ΤΗ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΛΙ , ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ;;;[ΤΩΡΑ ΗΛΙΑ ΤΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ ΦΑΟΥΛ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΙΣΩΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΗΣ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι γνωστό ότι άργησε πολύ να εγκριθεί ο προυπολογισμός με προφανή συνέπεια ην καθυστερηση λοιπων ενεργειων για δαπάνες κλπ . Που ειναι το μεμπτό και και τι σχέση έχει με προεκλογικες δαπάνες με τη προκήρυξη εκλογών τον Μάιο.
    Είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει τεχνική υπηρεσία να φτιάχνει μελετες και να προχωρεί το πρόγραμμα εργων του δημου γρήγορα- απροσκοπτα για το καλό του τόπου. Το Μεσολόγγι βοηθάει τον Δήμο φτιάχνοντας τις μελέτες για τα έργα. Όλοι το ξέρουμε.
    Είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει νόμος που να λέει να μη παιρνονται τέτοιες αποφασεις προεκλογικά η μετεκλογικά.
    Είναι γνωστό ότι πέρασε ήδη μισός χρόνος και ο δήμος και όπως ολοι οι δήμοι της χωρας πρεπει να λειτουργούν και θα παραδωσουν την 3ι Αυγ και θα συνεχίσουν οι επόμενοι στο εγκριθεν προγραμμα και αν θελουν να κανουν αναμορφωση προυπολογισμού απο εκει και περα..
    Είναι γνωστό ότι αλλες αποφασεις παιρνονται ομοφωνα και αλλες με πλειοψηφια και μεσα στην οικονομική επιτροπη ειναι και δημοτικοι σύμβουλοι της αντιπολιτευσης. Όλοι ενήργησαν παράνομα στις ομόφωνες η μη αποφάσεις?
    Είναι γνωστό ότι αποφασεις παιρνονται-εγκρινονται και από το δημοτικό συμβούλιο με ομοφωνια ή κατα πλειοψηφια.
    Είναι γνωστό οτι στα 3,5 χρονια οι απευθείας αναθεσεις που παρθηκαν δεν κριθηκαν παρανομες απο περιφερεια και επιτρόπους. Ούτε είναι παράνομες από τον νομο. Γιατι ειναι αυτες τωρα?
    Να μη λειτουργησει καθόλου ο δημος μεχρι τον αυγουστο? Δηλαδη για 8 μηνες και να προχωρησει η επόμενη δημοτικη αρχη τους επομενους 4 μηνες καλυπτοντας ολο το χρονο. Τι θα προλαβει? Πως θα υλοποιησει τον προυπολογισμο. Δαπανες επειγουσες για νερό, λάμπες, σκουπιδια, αντλιοστασια, ή τρεχοντα εγκεκριμενα εργα να μη προχωρήσουν? Που έγινε αυτο αλλη φορά? Οι δημοτες και τα προβλήματα τους ειναι εξω απο το χορό?
    Γιατι δεν αναρτηθηκε το εγγραφο οπως συνηθιζεται στο διαδικτυο? Τι εμποδισε και ποιον ?
    Αυτα που καταγγελονται θα τηρηθουν?
    Η αντιπολίτευση θα στέλνει καταγγελια στον επιθεωρητη δημοσιας διοικησης η περιφερεια για καθε απευθειας αναθεση δαπανης και θα μπλοκάρονται οι διαδικασίες? Ξεκινησε πολύ ωραία η υπό στέψη νεα δημοτικη αρχη.. Δεν ξερω αν ρωτηθηκαν όλοι στο νικητη συνδυασμο για τις κινησεις αυτες. Ο νυν δημαρχος κ Σαμαρας, να εκδοσει εγγραφο να ενημερωσει τους δημοτες για τα τελευταια δρωμενα και να προχωρησει στη διοικηση-λειτουργια του δημου απαρέγκλιτα και χωρις καθυστερηση μεχρι να παραδωσει τη διοικηση του δημου, όπως ορίζουν οι νόμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως τα λες ειναι.δεν ξέρω ομως αν με αυτα υπερασπίζεσαι το Σαμαρα η του βάζεις ταφόπλακα,γιατι αυτο που περίγραφεις ειναι η επιτομή ενος διαλυμένου,διεφθαρμένου δημου και όχι ενος σύγχρονου όπως θα τον θέλαμε όλοι μας.

      Διαγραφή
  9. ΒΑΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ. ΓΑΛΟΥΝΗ ΨΗΦΙΣΕ. ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ Η ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ?/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το θέμα επιβίωσης του κόσμου δεν σας απασχολεί ; Ο κόσμος πειναει και σεις σκωτονεστε για βλακιες η σύγκρουση πρέπει να γίνει με τις αποφάσεις που θα πάρει Βενιζέλος Σαμάρας και όχι γαλουνης κουμανδρακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η κύρια κουμανδρακη και όλο το προσωπικο άφησε στα χέρια της τύχης τον δήμο μας. Σκουπίδια παντού,δεν δίνει έγκριση για πετρελαιο ώστε να εφοδιαστούν τα οχήματα και πολλά αλλα. Ωραίες επιλύσεις δίνει για τα προβλήματα καλοκαιριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.